F Best Sellers trailer: Η εκδότρια Aubrey Plaza προσπαθεί να προωθήσει το νέο βιβλίο του στραβόξυλου Michael Caine! - FilmBoy Best Sellers trailer: Η εκδότρια Aubrey Plaza προσπαθεί να προωθήσει το νέο βιβλίο του στραβόξυλου Michael Caine! - FilmBoy
  • Latest News

    Best Sellers trailer: Η εκδότρια Aubrey Plaza προσπαθεί να προωθήσει το νέο βιβλίο του στραβόξυλου Michael Caine!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Screen Media Films το trailer της νέας κομεντί Best Sellers με τους Aubrey Plaza (Happiest Season) και Michael Caine (Twist).

    Το σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Anthony Grieco μας συστήνει την Lucy Stanbridge, μια νεαρή γυναίκα που κληρονόμησε τον παραπαίοντα εκδοτικό οίκο του πατέρα της και προσπαθεί να τον σώσει από το λουκέτο.
    Για να τα καταφέρει, στρέφεται στον Harris Shaw, έναν θρυλικό συγγραφέα με τον οποίον έχουν ακόμα ισχύον συμβόλαιο. Για κακή της τύχη, ο Shaw έχει γίνει ένας ερημίτης αλκοολικός ξινός γέρος που δε θέλει να δει άνθρωπο!
    Απειλώντας τον με νομικές κυρώσεις, τον πείθει να της δώσει το τελευταίο του βιβλίο, όμως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας και η Lucy θέλει να τον πάρει σε μια τουρνέ προώθησης με το ταξίδι τους στην Αμερική να είναι κάθε άλλο παρά ήρεμο.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Lina Roessler, μια άσημη ηθοποιό που δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της πίσω από τη κάμερα, ενώ δίπλα στους Plaza και Caine που πρωταγωνιστούν εμφανίζονται οι Ellen Wong (The Circle), Cary Elwes (Black Christmas) και Scott Speedman (Run This Town).

    Το Best Sellers θα δούμε στις 9 Σεπτεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Best Sellers trailer: Η εκδότρια Aubrey Plaza προσπαθεί να προωθήσει το νέο βιβλίο του στραβόξυλου Michael Caine! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top