F Ο δημιουργός των Vikings μας βάζει στην ιστορική Πολιορκία του Λένινγκραντ! - FilmBoy Ο δημιουργός των Vikings μας βάζει στην ιστορική Πολιορκία του Λένινγκραντ! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός των Vikings μας βάζει στην ιστορική Πολιορκία του Λένινγκραντ!


    Με τη πρώτη σεζόν του Vikings Valhalla να έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα και του Billy the Kid να έχουν μόλις ξεκινήσει, ο Michael Hirst φαίνεται πως βρήκε ακόμα ένα ιστορικά ενδιαφέρον για να καταπιαστεί, πηγαίνοντάς μας στο Λένινγκραντ του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος δημιουργός ανέλαβε να διασκευάσει σε μορφή σειρά το βιβλίο της Anne Reid, Leningrad: Tragedy of a City Under Siege, που μέσα από ημερολόγια ανθρώπων που την έζησαν, μας πηγαίνει στην ιστορική Πολιορκία του Λένινγκραντ, εκείνα τα 2μιση περίπου χρόνια κατά τα οποία η πόλη βρισκόταν υπό πολιορκία από τις δυνάμεις του Χίτλερ και του Φράνκο, όμως ο κόκκινος σστρατός κατάφερε και βγήκε νικητής, παρότι οι νεκροί μόνο από την πείνα ξεπέρασαν το 1 εκατομύριο!

    Η ιστορία θα αναβιώσει μέσα από τα μάτια κυρίως γυναικών της πόλης, μιας και οι περισσότεροι άνδρες βρισκόταν στο μέτωπο.

    Το project ακόμα δεν έχει βρει στέγη, όμως μάλλον δεν θα δυσκολευτεί και πολύ. Αναμένουμε νερότερα…

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός των Vikings μας βάζει στην ιστορική Πολιορκία του Λένινγκραντ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top