F How I Became a Superhero trailer: Η νέα ταινία του Netflix πλημμηρίζει το Παρίσι με υπερήρωες! - FilmBoy How I Became a Superhero trailer: Η νέα ταινία του Netflix πλημμηρίζει το Παρίσι με υπερήρωες! - FilmBoy
  • Latest News

    How I Became a Superhero trailer: Η νέα ταινία του Netflix πλημμηρίζει το Παρίσι με υπερήρωες!


    Παρίσι 2021. Οι υπερήρωες έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην κοινωνία και συμβιώνουν αρμονικά με τους κανονικούς ανθρώπους. Η εμφάνιση ενός ναρκωτικού που δίνει υπερφυσικές δυνάμεις όμως καταστρέφει αυτή την ισορροπία. Δύο ντετέκτιβ, η σκληροτράχηλη Callista και ο ασόβαρος Gary ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τον δημιουργό του ναρκωτικού και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

    Το How I Became a SuperheroComment je Suis Devenu Super-héros) έκανε πρεμιέρα στο Deauville Film Festival, όπου πήρε αρκετά καλές κριτικές, με το Netflix να εξασφαλίζει τα δικαιώματα και να μας το φέρνει στη πλατφόρμα στις 9 Ιουλίου.

    Η ιστορία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Gérald Bronner, με τον Douglas Attal (γιο του καταξιωμένου παραγωγού Alain Attal) να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Πρωταγωνιστούν οι Pio Marmaï (Santa & Cie), Leïla Bekhti (Le Grand Bain), Benoît Poelvoorde (The Brand New Testament) και Swann Arlaud (Grâce à Dieu).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: How I Became a Superhero trailer: Η νέα ταινία του Netflix πλημμηρίζει το Παρίσι με υπερήρωες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top