F Ο Δημήτρης Τσαφούλιας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ναυαγισμένη συμφωνία με το Netflix για το Έτερος Εγώ αλλά και το... πιθανό αγγλόφωνο μέλλον της σειράς! - FilmBoy Ο Δημήτρης Τσαφούλιας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ναυαγισμένη συμφωνία με το Netflix για το Έτερος Εγώ αλλά και το... πιθανό αγγλόφωνο μέλλον της σειράς! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Δημήτρης Τσαφούλιας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ναυαγισμένη συμφωνία με το Netflix για το Έτερος Εγώ αλλά και το... πιθανό αγγλόφωνο μέλλον της σειράς!


    Καλεσμένος στο podcast "Παρακαλώ Υποδεχτείτε..." του αγαπημένου stand-up comedian Λάμπρου Φισφή βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Σωτήρης Τσαφούλιας, δημιουργός της -καθόλου άδικα- εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Έτερος Εγώ και αποκάλυψε πολλά για το μέλλον της σειράς καθώς και για το πολυσυζητημένο θέμα με τη μετακόμισή της από την Cosmote TV στο Netflix.

    Κατ' αρχάς, όπως ανέφερε, μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο draft και των 8 επεισοδίων του τρίτου και τελευταίου κύκλου, ο οποίος όπως είναι γνωστό θα τιτλοφορείται "Νέμεσις", τα οποίο θα τελειοποιηθούν σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου και το επόμενο διάστημα ώστε να μπούν για γυρίσματα το Νοέμβριο.

    Ένα αρκετά ενδιαφέρον και ιδιαίτερα εντυπωσιακό όσο και περίεργο στοιχείο για τα νέα επεισόδια είναι πως θα συστήσει ούτε 5 ούτε 10, αλλά 51 νέους χαρακτήρες (!!), παράλληλα επιβεβαιώνοντας φυσικά την επιστροφή του βασικού cast καθώς και μια επιστροφή μιας χαρακτήρα από την ταινία.

    Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο Netflix και στο γιατί τελικά η σειρά δεν θα προστεθεί στη πλατφόρμα, όπως φημολογούνταν το προηγούμενο διάστημα. Όπως αποκάλυψε ο Τσαφούλιας, η πρόταση του Netflix ήταν τεράστια, επταψήφια όπως χαρακτηριστικά είπε, όμως η συμφωνία ναυάγησε γιατί η πλατφόρμα απαιτούσε να έχει την αποκλειστικότητα προβολής, με άλλα λόγια να αφαιρεθεί η σειρά από το Cosmote TV, κάτι που η δεύτερη δεν δέχτηκε.

    Ωστόσο η συνέχεια έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη, με τον δημιουργό να αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση για αμερικάνικο τηλεοπτικό remake της ταινίας (που προηγήθκε της σειράς), την οποία δεν έχει ακόμα δεχτεί μιας και ενδιαφέρεται περισσότερ να παρουσιάσει κάτι νέο στην γλώσσα του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πως την έχει απορρίψει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Δημήτρης Τσαφούλιας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ναυαγισμένη συμφωνία με το Netflix για το Έτερος Εγώ αλλά και το... πιθανό αγγλόφωνο μέλλον της σειράς! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top