F Werewolves Within trailer: Θεότρελοι κάτοικοι, χιονοθύελλα, λυκάνθρωποι. Τι άλλο να ζητήσουμε από μια κωμωδία τρόμου; - FilmBoy Werewolves Within trailer: Θεότρελοι κάτοικοι, χιονοθύελλα, λυκάνθρωποι. Τι άλλο να ζητήσουμε από μια κωμωδία τρόμου; - FilmBoy
  • Latest News

    Werewolves Within trailer: Θεότρελοι κάτοικοι, χιονοθύελλα, λυκάνθρωποι. Τι άλλο να ζητήσουμε από μια κωμωδία τρόμου;


    Το 2016, η Ubisoft (Prince of Persia, Assassin's Creed) κυκλοφόρησε το βντεοπαιχνίδι Werewolves Within για συστήματα εικονικής πραγματικότητας. 
    Ως παιχνίδι αποκλειστικά VR, ελάχιστοι ασχολήθηκαν μαζί του, ωστόσο σε μια αναπάντεχη κίνηση, η εταιρία το 2018 ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την κινηματογραφική του διασκευή. 
    Και κοίτα να δεις που από το trailer μοιάζει ίσως το πιο ενδιαφέρον video-game adaptation που έχουμε δει από εποχής Silent Hill!

    Ένα από τα θετικά στοιχεία από το γεγονός πως το παιχνίδι ουσιαστικά δεν έχει κάποια fanbase είναι η ελευθερία που δίνει στους δημιουργούς της ταινίας, οι οποίοι με λίγα λόγια κράτησαν τους λυκάνθρωπους του τίτλου και πέταξαν όλα τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα ένα μεσαιωνικό παιχνίδι διαλόγων να μετατρέπεται σε μια μοντέρνα κωμωδία τρόμου!

    Σύμφωνα με το σενάριο της Mishna Wolff, ο δασοφύλακας Finn που μόλις προσελήφθη στο αστυνομικό τμήμα της μικρής ορεινής πόλης του Beaverfield, έρχεται αντιμέτωπος με τους θεότρελους κατοίκους της, μια χιονοθύελλα που τους παγιδεύει αλλά και την επίθεση ενός τρομακτικού πλάσματος που μοιάζει με λυκάνθρωπο!

    Το Werewolves Within σκηνοθέτησε ο Josh Ruben (Scare Me) με το cast να απαρτίζεται από τους Sam Richardson (Good Boys), Milana Vayntrub (All Nighter), Cheyenne Jackson (Behind the Candelabra), Michaela Watkins (The Way Back), Michael Chernus (Spider-Man: Homecoming) και George Basil.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στα τέλη Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Werewolves Within trailer: Θεότρελοι κάτοικοι, χιονοθύελλα, λυκάνθρωποι. Τι άλλο να ζητήσουμε από μια κωμωδία τρόμου; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top