F The Forever Purge trailer: Η "Κάθαρση" συνεχίζεται στην 5η και τελευταία (;) ταινία της σειράς - FilmBoy The Forever Purge trailer: Η "Κάθαρση" συνεχίζεται στην 5η και τελευταία (;) ταινία της σειράς - FilmBoy
  • Latest News

    The Forever Purge trailer: Η "Κάθαρση" συνεχίζεται στην 5η και τελευταία (;) ταινία της σειράς


    Ένα από τα ελάχιστα μοντέρνα franchises που δεν έχω καταπιαστεί ποτέ μου είναι το The Purge
    Η αρχική ιδέα της "ημέρας κάθαρσης" με άφησε αδιάφορο και παρότι οι ταινίες έπεφταν βροχή, παρέμεναν στον πάτο της watchlist μου.

    Οχτώ χρόνια μετά το πρώτο φιλμ, η σειρά λέει πως φτάνει στο τέλος της, με την πέμπτη και τελευταία ταινία να έρχεται στις αίθουσες.

    Η ιστορία λαμβάνει χώρα μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε το Election Year, με την "παράδοση" της ημέρας κάθαρσης να αποτελεί και επίσημα παρελθόν. 
    Ένα ζευγάρι Μεξικανών που κατάφερε να επιβιώσει από τα καρτέλ, βρίσκεται εγκλωβισμένο σε ένα ράντσο του Τέξας, εκεί όπου μια ομάδα παρανόμων έχουν σκοπό να συνεχίσουν την παράδοση...

    Το σενάριο έγραψε ο δημιουργός της σειράς, James DeMonaco ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Everardo Gout (Días de Gracia).
    Πρωταγωνιστούν οι Ana de la Reguera (Army of the Dead), Tenoch Huerta (Bel Canto), Will Patton (Minari) και Josh Lucas (Ford v Ferrari).

    Μετά από τρεις αναβολές λόγω covid, το The Forever Purge θα βγει στους κινηματογράφους στα μέσα Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Forever Purge trailer: Η "Κάθαρση" συνεχίζεται στην 5η και τελευταία (;) ταινία της σειράς Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top