F Sweet Tooth trailer: Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε έναν post-apocalyptic κόσμο... ειδικά αν έχεις κέρατα! - FilmBoy Sweet Tooth trailer: Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε έναν post-apocalyptic κόσμο... ειδικά αν έχεις κέρατα! - FilmBoy
  • Latest News

    Sweet Tooth trailer: Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε έναν post-apocalyptic κόσμο... ειδικά αν έχεις κέρατα!


    Μπορει κινηματογραφικά η Team Downey (η εταιρία παραγωγής του Robert Downey Jr ντε!) ακόμα να ψάχνεται, όμως τηλεοπτικά έκανε πέρυσι ένα πολύ δυναμικό ντεμπούτο με το Perry Mason και τώρα μας παρουσιάζει την πολύ διαφορετική αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα νέα παραγωγή της, Sweet Tooth.

    Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο comic της Vertigo και μας πάει σε έναν post-apocalyptic κόσμο που έχει πληγεί από έναν καταστροφικό ιό, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει να γεννιούνται παιδιά που είναι υβρίδια με ζώα!
    Ο περισσότερος κόσμος τα φοβάται αφού πιστεύει πως είναι κάποιο παραπροϊόν του ιού όμως υπάρχουν και εκείνοι που τα προστατεύουν πιστεύοντας πως είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.
    Ο μικρός Gus είναι ένα απ' αυτά, με το DNA να είναι μπερδεμένο με ελαφιού με αποτέλεσμα να έχει κέρατα! 
    Μαζί με έναν μυστηριώδη περιπλανώμενο, ο Gus ξεκινάει μια περιπέτεια για να βρει απαντήσεις και το πραγματικό νόημα της ζωής του.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Jim Mickle (Hap and Leonard) και πρωταγωνιστεί ο μικρός Christian Convery (Legion) και ο Nonso Anozie (Dracula).

    Το Sweet Tooth θα ανέβει στο Netflix στις 4 Ιουνίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sweet Tooth trailer: Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε έναν post-apocalyptic κόσμο... ειδικά αν έχεις κέρατα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top