F Ο Jon Bernthal είναι ο νέος -τηλεοπτικός- American Gigolo - FilmBoy Ο Jon Bernthal είναι ο νέος -τηλεοπτικός- American Gigolo - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jon Bernthal είναι ο νέος -τηλεοπτικός- American Gigolo


    Τριάντα χρόνια πριν, κυριολεκτικά εν μία νυκτί, ο ανερχόμενος αλλά όχι και διάσημος Richard Gere γίνεται η απόλυτη φαντασίωση των γυναικών του πλανήτη, όταν εμφανίζεται, ως τρίτη επιλογή μάλιστα, πίσω από τους Christopher Reeve και John Travolta, ως Julian Kaye, ένας ζιγκολό ευπόρων κυριών, ο οποίος βρίσκεται μπλεγμένος σε μια νουάρ ιστορία δολοφονίας που είχε στήσει ο Paul Schrader, στο American Gigolo.

    Πριν επτά περίπου χρόνια, η Paramount πλησίασε τον παραγωγό της ταινίας, Jerry Bruckheimer για να βάλουν μπρος την τηλεοπτική εκδοχή, όπως κι έγινε. 
    Έκτοτε το project άλλαξε μορφές και χέρια αρκετές φορές καταλήγοντας στο Showtime.

    Δημιουργός της σειράς θα είναι ο David Hollander (Ray Donovan) ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο επιλέχθηκε ο Jon - The Punisher- Bernthal!

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η σειρά δεν θα είναι ακριβώς reboot όπως αρχικά χαρακτηρίστηκε αφού θα λαμβάνει χώρα 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας, σε ένα μοντέρνο Los Angeles, με τον Julian να προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά του στη βιομηχανία του σεξ αλλά και να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Michelle, την οποία θα υποδυθεί η Gretchen Mol (Nightflyers).

    Προς το παρόν κρατήστε μικρό καλάθι για τον τηλεοπτικό American Gigolo, μιας και το κανάλι έχει παραγγείλει μόνο τον πιλότο και από αυτόν θα εξαρτηθεί αν θα δώσει εντολή για πλήρη σειρά.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jon Bernthal είναι ο νέος -τηλεοπτικός- American Gigolo Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top