F Comic-Con 2018: Nightflyers, η νέα sci-fi σειρά του George R,R, Martin (trailer) - FilmBoy Comic-Con 2018: Nightflyers, η νέα sci-fi σειρά του George R,R, Martin (trailer) - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2018: Nightflyers, η νέα sci-fi σειρά του George R,R, Martin (trailer)


    Μπορεί σε αυτή την Comic-Con να μην έχουμε νέα από το Game of Thrones, όμως αυτό δε σημαίνει ότι απουσιάζει και ο George R.R. Martin, με το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της νέας του σειράς Nightflyers να κάνει το ντεμπούτο του. 

    Το Nightflyers είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο βαθύ διάστημα την παραμονή της καταστροφής της Γης. 
    Ένα πλήρωμα εξερευνητών ταξιδεύει με το πιο προηγμένο σκάφος του γαλαξία, και συνεργάζεται για να εντοπίσει ένα μυστηριώδες εξωγήινο διαστημόπλοιο που μπορεί να κρατά το κλειδί για την επιβίωση του πλανήτη. 
    Ενώ πλησιάζουν τον προορισμό τους, ανακαλύπτουν ότι τόσο μυστηριώδεις δυνάμεις όσο και το ίδιο το μυαλό τους δουλεύουν εναντίον τους. 

    Η σειρά είναι μια συμπαραγωγή SyFy και Netflix, με το πρώτο να έχει τα δικαιώματα διανομής εντός ΗΠΑ και το δεύτερο της παγκόσμιας αγοράς. 
    Πρωταγωνιστούν οι Gretchen Mol (Boardwalk Empire) και Eoin Macken (The Night Shift).

    Αλέξης Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2018: Nightflyers, η νέα sci-fi σειρά του George R,R, Martin (trailer) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top