F Escape Room: Tournament of Champions trailer: Αποδράσατε και νομίσατε ότι γλιτώσατε; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... - FilmBoy Escape Room: Tournament of Champions trailer: Αποδράσατε και νομίσατε ότι γλιτώσατε; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... - FilmBoy
  • Latest News

    Escape Room: Tournament of Champions trailer: Αποδράσατε και νομίσατε ότι γλιτώσατε; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...


    Για κάποιο ακατανόητο λόγο, πριν 3 περίπου χρόνια χρόνια, διάφορες εταιρίες παραγωγής κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα ταινίες τρόμου που διαδραματίζονται μέσα σε escape rooms. 
    Η μοναδική από αυτές που όχι απλά επιβίωσε αλλά τα πήγε και αρκετά καλά με αξιοπρεπείς κριτικές και εξαιρετική πορεία στα ταμεία ήταν το Escape Room της Sony, και όπως καταλαβαίνετε, το sequel ήταν αναπόφευκτο.

    Στη νέα ταινία Escape Room: Tournament of Champions, η Zoey και ο Ben, οι μόνοι που κατάφεραν να επιβιώσουν από τα σαδιστικά δωμάτια της Minos, αποφασίζουν να κυνηγήσουν τους βασανιστές τους, όμως πριν το καταλάβουν βρίσκονται ξανά κλεισμένοι σε μια νέα, πολύ πιο εξελιγμένη εγκατάσταση με δωμάτια απόδρασης, με άλλους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι είχαν επίσης επιβιώσει από τα δικά τους δωμάτια. 
    Οι έξι τους θα πρέπει να λύσουν τους νέους ακόμα δυσκολότερους γρίφους αλλά ταυτόχρονα να βρουν τρόπο να βάλουν τέλος στην Minos μια και καλή.

    Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Adam Robitel, φέρνοντας μαζί του και τους Taylor Russell και Logan Miller στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με τους Indya Moore (Queen & Slim), Holland Roden (Follow Me), Thomas Cocquerel (Billionaire Boys Club) και Carlito Olivero (Bad Samaritan) να συμπληρώνουν την 6αδα των παικτών.

    Το Escape Room: Tournament of Champions θα δούμε στα μέσα Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape Room: Tournament of Champions trailer: Αποδράσατε και νομίσατε ότι γλιτώσατε; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top