F Ο δημιουργός των Hannibal και American Gods θα κρατήσει το τιμόνι του remake του Christine! - FilmBoy Ο δημιουργός των Hannibal και American Gods θα κρατήσει το τιμόνι του remake του Christine! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός των Hannibal και American Gods θα κρατήσει το τιμόνι του remake του Christine!


    Αν έπρεπε να αναφέρουμε ένα αυτοκίνητο που στιγμάτισε κινηματογραφικά της δεκαετία του '80, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Christine, το κατακόκκινο Plymouth Fury '58 που πρωταγωνίστησε στην cult classic ομώνυμη ταινία του John Carpenter, βασισμένη φυσικά στο βιβλίο του Stephen King.

    Πλησιάζοντας την 40η επέτειο της, η Sony θεώρησε πως είναι καιρός για μια ανανέωση και σε συνεργασία με την Blumhouse ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής του remake.

    Η είδηση σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αδιάφορη, αν όχι δυσάρεστη, όμως το γεγονός πως τα ηνία της ταινίας θα κρατάει ο Bryan Fuller των τηλεοπτικών American Gods και Hannibal, κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό cashgrab.

    Όπως έγινε γνωστό, ο Fuller δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά στη βασική ιστορία, παραμένοντας πιστός στο βιβλίο και στα 80s.

    Τι λέτε, αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός των Hannibal και American Gods θα κρατήσει το τιμόνι του remake του Christine! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top