F Censor trailer: Λογοκρισία στις ταινίες, λογοκρισία και στις αναμνήσεις, στη νέα giallo-homage ταινία που έρχεται από το Sundance - FilmBoy Censor trailer: Λογοκρισία στις ταινίες, λογοκρισία και στις αναμνήσεις, στη νέα giallo-homage ταινία που έρχεται από το Sundance - FilmBoy
  • Latest News

    Censor trailer: Λογοκρισία στις ταινίες, λογοκρισία και στις αναμνήσεις, στη νέα giallo-homage ταινία που έρχεται από το Sundance


    Δουλειά της Enid είναι να παρακολουθεί τις ταινίες που οι παραγωγοί σκοπεύουν να βγάλουν στους κινηματογράφους και να τις λογοκρίνει προστατεύοντας το κοινό από τις υπερβολικά άγριες σκηνές που θα μπορούσαν να τους τραυματίσουν.
    Είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη δουλειά της, κάτι που συνδέεται άμεσα με την ανικανότητά της να θυμηθεί τί συνέβη την ημέρα που εξαφανίστηκε η αδερφή της, που πια θεωρείται και επίσημα νεκρή.
    Μέχρι που ένας παραγωγός της δίνει να δει την ταινία του, η οποία της ξυπνά ιδιαίτερα τραυματικές μνήμες, κάνοντάς της να μπερδεύει τη φαντασία με την πραγματικότητα.

    Πριν έξι περίπου χρόνια, η Ουαλή Prano Bailey-Bond παρουσίασε σε μεγάλα genre fests το μικρού μήκους Nasty και εντυπωσίασε, δίνοντάς της την δυνατότητα να το επεκτείνει και σε μορφή πλήρους ταινίας πια να το παρουσιάσει στο Sundance με τίτλο Censor, κερδίζοντας αρκετά καλές κριτικές.

    Πρωταγωνιστούν οι Niamh Algar (Raised by Wolves) και Michael Smiley (The Nun), με την ταινία να ξεκινάει την παγκόσμια διανομή του στα μέσα Ιουνίου. 
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Censor trailer: Λογοκρισία στις ταινίες, λογοκρισία και στις αναμνήσεις, στη νέα giallo-homage ταινία που έρχεται από το Sundance Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top