F Three Families trailer: Το δικαίωμα στην έκτρωση στο επίκεντρο της νέας σειράς του BBC - FilmBoy Three Families trailer: Το δικαίωμα στην έκτρωση στο επίκεντρο της νέας σειράς του BBC - FilmBoy
  • Latest News

    Three Families trailer: Το δικαίωμα στην έκτρωση στο επίκεντρο της νέας σειράς του BBC


    Είναι λίγο πολύ γνωστό ότι η θρησκεία έχει πολύ υψηλή θέση στη Βόρεια Ιρλανδία, και δυστυχώς όπου αυτό συμβαίνει, βασικές ατομικές ελευθερίες που θεωρούνται "αμαρτωλές" είναι ποινικοποιημένες.

    Αυτή ακριβώς ήταν η κατάσταση στο θέμα των εκτρώσεων στη χώρα, και παρότι το Ηνωμένο Βασίλειο νομιμοποίησε το αυτονόητο δικαιώμα των γυναικών το 1967, ο αντίστοιχος νόμος πέρασε στη Βόρεια Ιρλανδία μόλις πέρυσι!

    Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες βρέθηκαν αντιμέτωπες με αυτό το ηθικό και κυρίως νομικό αδιέξοδο με τη νέα μίνι-σειρά του BBC, Three Families, να φέρνει στην επιφάνεια τρεις αληθινές και ιδιαίτερα χαρακτηριστικές τέτοιες περιπτώσεις.

    Σεναριογράφος της σειράς είναι η Gwyneth Hughes (Vanity Fair), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Alex Kalymnios (The 100, Titans).
    Πρωταγωνιστούν οι Sinéad Keenan (Little Boy Blue), Lola Petticrew (Bloodlands), Amy James-Kelly (Gentleman Jack) και Genevieve O’Reilly (Tin Star).

    Τα δύο επεισόδια του Three Families θα προβληθούν στις 11 και 12 Μαΐου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Three Families trailer: Το δικαίωμα στην έκτρωση στο επίκεντρο της νέας σειράς του BBC Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top