F Ο John David Washington ψάχνει τον "αληθινό έρωτα" στη νέα sci-fi ταινία του Gareth Edwards - FilmBoy Ο John David Washington ψάχνει τον "αληθινό έρωτα" στη νέα sci-fi ταινία του Gareth Edwards - FilmBoy
  • Latest News

    Ο John David Washington ψάχνει τον "αληθινό έρωτα" στη νέα sci-fi ταινία του Gareth Edwards


    Πολλά από τα στοιχεία της πρόσφατης ταινίας του Christopher Nolan, Tenet, μας άφησαν, να μη το πω απογοητευμένους, να πω ανικανοποίητους. 
    Ένα απ' αυτά ήταν και ο John David Washington που πέρασε και δεν ακούμπησε, με τον ρόλο -να είμαστε ειλικρινείς- να μη τον βοηθάει.

    Αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει διόλου τη καριέρα του 36χρονου ηθοποιού που μόλις συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα sci-fi ταινία True Love.

    Το True Love είναι η νέα ταινία του Gareth Edwards των Monsters, Godzilla και Rogue One, με τον Άγγλο δημιουργό να τοποθετεί την ιστορία του στο κοντινό μέλλον, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη πλοκή.

    Ο Edwards θα έχει τριπλό ρόλο σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού με την New Regency να έχει αναλάβει την χρηματοδότηση.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο John David Washington ψάχνει τον "αληθινό έρωτα" στη νέα sci-fi ταινία του Gareth Edwards Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top