F Ράφτης trailer: Η Ταμίλλα Κουλίεβα γίνεται η μούσα του ράφτη Δημήτρη Ήμελλου, στη νέα τρυφερή κομεντί - FilmBoy Ράφτης trailer: Η Ταμίλλα Κουλίεβα γίνεται η μούσα του ράφτη Δημήτρη Ήμελλου, στη νέα τρυφερή κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Ράφτης trailer: Η Ταμίλλα Κουλίεβα γίνεται η μούσα του ράφτη Δημήτρη Ήμελλου, στη νέα τρυφερή κομεντί


    Ο 50χρονος Νίκος, ένας εκλεπτυσμένος ράφτης παλαιάς κοπής, πασχίζει να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της περασμένης και καλοντυμένης αριστοκρατίας του ’60. 
    Όμως, όταν η τράπεζα απειλεί να κατάσχει το οικογενειακό ραφτάδικο και ο ηλικιωμένος πατέρας του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ο Νίκος παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια του και βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να φέρει την τέχνη του κοντά στους ανθρώπους του σήμερα. 
    Μπορεί μια νύφη στα Καμίνια να γίνει η μούσα του αλαφροΐσκιωτου Ράφτη;

    Ο “Ράφτης” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους που υπογράφει η Ελληνογερμανίδα Sonia Liza Kenterman, με τους Δημήτρη Ήμελλο, Ταμίλλα Κουλίεβα, Θανάση Παπαγεωργίου, Στάθη Σταμουλακάτο και Δάφνη Μιχοπούλου να πρωταγωνιστούν.

    Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 24ο Tallinn Black Nights Film Festival στην Εσθονία, ενώ η πανελληνία πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο 61ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης όπου απέσπασε το Βραβείο FIPRESCI, το Ειδικό Βραβείο Επιτροπής Νεότητας και το Πρώτο βραβείο ΕΡΤ.

    Αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ράφτης trailer: Η Ταμίλλα Κουλίεβα γίνεται η μούσα του ράφτη Δημήτρη Ήμελλου, στη νέα τρυφερή κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top