F The Nevers trailer: Μεταλλαγμένοι υπερήρωες στη Βικτοριανή Αγγλία, στη νέα σειρά του Joss Whedon! - FilmBoy The Nevers trailer: Μεταλλαγμένοι υπερήρωες στη Βικτοριανή Αγγλία, στη νέα σειρά του Joss Whedon! - FilmBoy
  • Latest News

    The Nevers trailer: Μεταλλαγμένοι υπερήρωες στη Βικτοριανή Αγγλία, στη νέα σειρά του Joss Whedon!


    Μετά το "θάψιμο" που έφαγε για το Justice League αλλά κυρίως μετά τη χιονοστοιβάδα καταγγελιών παλιότερων και νεότερων συνεργατών του για αντιεπαγγελματική, τοξική και σχεδόν παρενοχλητική συμπεριφορά του, μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδούμε σύντομα το όνομα του Joss Whedon στους τίτλους κάποιας παραγωγής, όμως όσο κι αν το HBO το παραλείπει από το promotion, γεγονός είναι πως η νέα σειρά The Nevers είναι μια δική του δημιουργία. 
    Για να δούμε περί τίνος πρόκειται...

    Η πρωτότυπη ιστορία μας πάει στο Βικτοριανό Λονδίνο, το οποίο συνταράσσεται όταν ένα υπερφυσικό συμβάν δίνει σε αρκετούς ανθρώπους, η πλειοψηφία αυτών γυναίκες, αφύσικες δυνάμεις, άλλες φανταστικές και άλλες τρομακτικές. 
    Όλοι αυτοί βρίσκονται ξαφνικά σε άμεσο κίνδυνο από το ανελέητο κυνηγητό το οποίο εξαπολύεται εναντίον τους, με την πνευματώδη χήρα Amalia True και τον νεαρό εφευρέτη βοηθό της Penance Adair, να αναλαμβάνουν να τους προστατεύσουν ενώ παράλληλα αναζητούν την αιτία της αλλαγής τους.

    Η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν με τον Whedon στο τιμόνι, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του σχεδόν αμέσως μετά, για... προσωπικούς λόγους, με την Philippa Goslett (Mary Magdalene) να τον αντικαθιστά ως showrunner. 
    Παρότι το κανάλι δήλωσε πως δεν υπήρχε καμία καταγγελία για τον Whedon κατά τη διάρκεια παραγωγής του The Nevers, το όνομά του διακριτικά απουσιάζει τόσο από το trailer όσο και από την αφίσα.

    Το πλούσιο cast απαρτίζουν οι Laura Donnelly (Outlander), Olivia Williams (Counterpart), James Norton (Grantchester), Tom Riley (Da Vinci's Demons), Ann Skelly (Rose Plays Julie), Ben Chaplin (The Letter for the King), Pip Torrens (Poldark), Zackary Momoh (Seven Seconds), Amy Manson (Atlantis), Nick Frost (Truth Seekers), Rochelle Neil (Das Boot), Eleanor Tomlinson (Poldark) και Denis O'Hare (American Horror Story).

    Το The Nevers θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 11 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Nevers trailer: Μεταλλαγμένοι υπερήρωες στη Βικτοριανή Αγγλία, στη νέα σειρά του Joss Whedon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top