F The Mosquito Coast trailer: Ο Justin Theroux παίρνει τη σκυτάλη από τον Harrison Ford στη νέα τηλεοπτική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος - FilmBoy The Mosquito Coast trailer: Ο Justin Theroux παίρνει τη σκυτάλη από τον Harrison Ford στη νέα τηλεοπτική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος - FilmBoy
  • Latest News

    The Mosquito Coast trailer: Ο Justin Theroux παίρνει τη σκυτάλη από τον Harrison Ford στη νέα τηλεοπτική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος



    Ομολογώ πως τη κινηματογραφική διασκευή του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Paul Theroux από τον Peter Weir του 1986 την έχω μόνο ακουστά και ρίχνοντας μια ματιά στις κριτικές της εποχής, μάλλον δεν έχασα και τίποτα. 
    Όταν λοιπόν πριν σχεδόν 3 χρόνια ανακοινώθηκε μία νέα, τηλεοπτική αυτή τη φορά, διασκευή του The Mosquito Coast, μάλλον με άφησε αδιάφορο... μέχρι που είδα τους συντελεστές.

    Δημιουργός της μίνι-σειράς είναι ο Neil Cross (Luther), με τον Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα -από τα 7 συνολικά- επεισόδια.

    Πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux (Maniac)- που παρεμπιπτόντως είναι και ανιψιός του συγγραφέα, Melissa George (A Lonely Place To Die), Logan Polish, Gabriel Bateman (Child's Play) και Kimberly Elise (Ad Astra).

    Η ιστορία ακολουθεί έναν ιδεαλιστή εφευρέτη που δεν αντέχει να ζει σε μια χώρα που τα πάντα και οι πάντες παρακολουθούνται και αποφασίζει να το σκάσει με την οικογένειά του και να ψάξουν με κατεύθυνση το Μεξικό, όμως κίνδυνοι τους περιμένουν σε κάθε στροφή του δρόμου τους, κάνοντάς τον να αμφισβητεί την απόφασή του.

    Το The Mosquito Coast θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 30 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mosquito Coast trailer: Ο Justin Theroux παίρνει τη σκυτάλη από τον Harrison Ford στη νέα τηλεοπτική διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top