F The Mitchells vs. the Machines trailer: Η Sony παρουσιάζει τo νέo "maximum overdrive" animation της με τα γραφικά του Spider-Verse! - FilmBoy The Mitchells vs. the Machines trailer: Η Sony παρουσιάζει τo νέo "maximum overdrive" animation της με τα γραφικά του Spider-Verse! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mitchells vs. the Machines trailer: Η Sony παρουσιάζει τo νέo "maximum overdrive" animation της με τα γραφικά του Spider-Verse!


    Με το Spider-Man: Into the Spider-Verse, η Sony χτύπησε κυριολεκτικά με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τη καλύτερη ταινία του animation τμήματός της αλλά και τη καλύτερη ταινία βασισμένη στον ήρωα της Marvel.

    Το sequel βρίσκεται φυσικά στα σκαριά αλλά μέχρι τότε, δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την επιτυχία να πάει ανεκμετάλλευτη, και μας παρουσιάζουν το The Mitchells vs. the Machines.

    Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο spin-off και για να είμαι ακριβής δεν έχει καμία σχέση με τον Spidey, όμως η παρουσία των Chris Miller & Phil Lord στη παραγωγή και η χρήση της ίδιας τεχνολογίας animation αρκούν για να δώσουμε στη ταινία μια επιπλέον προσοχή.

    Το The Mitchells vs. the Machines λοιπόν μας συστήνει την Katie, μια νεαρή κοπέλα που βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα όταν γίνεται δεκτή στη σχολή κινηματογράφου της επιθυμίας της. 
    Ο μπαμπάς Rick δε πρόκειται όμως να την αφήσει να πάει μόνη και οργανώνει ένα οικογενειακό road-trip. 
    Το ταξιδάκι τους όμως διακόπτεται αναπάντεχα από μια... εξέγερση των μηχανών! 
    Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να πάρουν τα ηνία, και η οικογένεια της Katie θα πρέπει να βρει τρόπο να επιβιώσει αυτής της "ηλεκτρονικής αποκάλυψης"!

    Με τη πλοκή να θυμίζει έντονα το Maximum Overdrive του Stephen King, στο πιο κωμικό του φυσικά, το The Mitchells vs. the Machines δεν είναι ότι πιο πρωτότυπο έχουμε ακούσει, ενώ και η χρήση του ιδιόμορφου animation που απογείωσε το Spider-Verse εδώ μοιάζει απλά ένα gimmick.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Michael Rianda & Jeff Rowe (Gravity Falls). 
    Τις φωνές τους στους χαρακτήρες δανείζουν οι Abbi Jacobson (The Lego Ninjago Movie), Danny McBride (The Angry Birds Movie 2), Maya Rudolph (Big Hero 6) και Olivia Colman (Watership Down).

    Το The Mitchells vs. the Machines ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του '20 με τον τίτλο Connected, όμως  μετά από δυο αναβολές, η Sony αποφάσισε να το πουλήσει στο Netflix, και με τον νέο του τίτλο, θα προστεθεί στη πλατφόρμα στις 30 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mitchells vs. the Machines trailer: Η Sony παρουσιάζει τo νέo "maximum overdrive" animation της με τα γραφικά του Spider-Verse! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top