F Tales from the Loop trailer: Η νέα sci-fi σειρά του Amazon κάνει το απίθανο να μοιάζει πιθανό... - FilmBoy Tales from the Loop trailer: Η νέα sci-fi σειρά του Amazon κάνει το απίθανο να μοιάζει πιθανό... - FilmBoy
  • Latest News

    Tales from the Loop trailer: Η νέα sci-fi σειρά του Amazon κάνει το απίθανο να μοιάζει πιθανό...


    Η σχέση μου με τέχνη της ζωγραφικής είναι απλά ανύπαρκτη, έτσι όταν διάβασα πως η νέα σειρά του Amazon είναι εμπνευσμένη από πίνακες ζωγραφικής... κάποιου, λίγο ήθελε να προσπεράσω αδιάφορα. 
    Πόσο λάθος θα έκανα όμως, μιας και το trailer του Tales from the Loop είναι ότι πιο ενδιαφέρον, πρωτότυπο και συναρπαστικό έχουμε δει εδώ και πολύ πολύ... πολύ καιρό.

    Η σειρά λοιπόν είναι εμπνευσμένη από τα (διάσημα;) artworks του Σουηδού Simon Stålenhag, με τον Nathaniel Halpern (εκ των βασικών σεναριογράφων των Legion και Outcast) να αναπτύσσει γύρω τους μία sci-fi ιστορία. 
    Σύμφωνα με αυτή, το Loop είναι μια μηχανή που κατασκευάστηκε για να ξεκλειδώσει και να αποκαλύψει τα μυστήρια του σύμπαντος, με τους ανθρώπους που ζουν πάνω από αυτό να βιώνουν απίστευτες περιπέτειες.



    Με τον Mark Romanek (Never Let Me Go) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου, τον μεγάλο Philip Glass να έχει συνθέσει τη μουσική και τη Rebecca Hall (Parade's End) να ηγείται του cast, ο πήχης είναι πραγματικά πολύ ψηλά και δε βλέπω την ώρα να έρθει η 3η Απριλίου για να απολαύσουμε το Tales from the Loop.

    Μέχρι τότε, δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tales from the Loop trailer: Η νέα sci-fi σειρά του Amazon κάνει το απίθανο να μοιάζει πιθανό... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top