F Ο Megαλόδοντας καρχαρίας θα επιστρέψει με νέο σκηνοθέτη - FilmBoy Ο Megαλόδοντας καρχαρίας θα επιστρέψει με νέο σκηνοθέτη - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Megαλόδοντας καρχαρίας θα επιστρέψει με νέο σκηνοθέτη


    Ο Jason Statham τα βάζει με έναν γιγαντιαίο καρχαρία! 
    Το premise του The Meg ήταν κομμένο και ραμμένο να γίνει το νέο guilty pleasure μας, όμως δυστυχώς η ταινία δεν ήταν ούτε τόσο σοβαρή ώστε να μας συναρπάσει, ούτε τόσο χαζή ώστε να μας διασκεδάσει. 
    Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν απογοητευτικό αλλά τα ταμεία της WB γέμισαν, και όπως ήταν αναμενόμενο το sequel πήρε το πράσινο φως.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα ταινία θα έχει τίτλο Meg 2: The Trench, όπως ακριβώς δηλαδή και το αντίστοιχο βιβλίο του Steve Alten (ναι, το The Meg ήταν βασισμένο σε βιβλίο!), θα είναι πολύ πιο σκοτεινό με ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και rated-R, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Βρετανός Ben Wheatley, που μόλις μας έδωσε το ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενο remake του χιτσκοκικού Rebecca ενώ έχει εδώ και μήνες συμφωνήσει να αναλάβει και το Tomb Raider 2.

    Αν η ταινία ακολουθήσει το βιβλίο, ο κεντρικός ήρωας Jonas Taylor, βλέπε Jason Statham θα έχει να αντιμετωπίσει ένα νέο προϊστορικό τέρας, τον Κρονόσαυρο, ένα θαλάσσιο ερπετό που έζησε πριν περίπου 140 εκατομμύρια χρόνια και όλοι καταλαβαίνουμε από ποιον Τιτάνα πήρε το όνομά του.


    Το σενάριο είναι ήδη έτοιμο από την ίδια ομάδα που έγραψε και τη πρώτη ταινία και εκτός απροόπτου, σύντομα θα έχουμε και ανακοινώσεις όσον αφορά το cast.

    Τι έχουμε να δούμε πάλι...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Megαλόδοντας καρχαρίας θα επιστρέψει με νέο σκηνοθέτη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top