F Αλλάζει χέρια το sequel του Tomb Raider με την Alicia Vikander! - FilmBoy Αλλάζει χέρια το sequel του Tomb Raider με την Alicia Vikander! - FilmBoy
  • Latest News

    Αλλάζει χέρια το sequel του Tomb Raider με την Alicia Vikander!


    Παρότι το reboot του Tomb Raider, του διάσημου video game που έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2001 με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie και αναβίωσε το 2018 με την Alicia Vikander, δεν τα πήγε ιδιαιτέρως καλά ούτε εμπορικά ούτε κριτικά, η MGM αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

    Θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης ταινίες, οι παραγωγοί είχαν εξ αρχής αποφασίσει να αλλάξουν τους συντελεστές, με τους Ben Wheatley και Amy Jump (Rebecca) να αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο αντίστοιχα.

    Όταν πριν λίγους μήνες όμως ο διανομέας Warner Bros αποφάσισε να εγκαταλείψει το project, τα σχέδια άλλαξαν και πιθανότατα μαζί και το budget.
    Έκτοτε δεν είχαμε κάποιο νεότερο, με κάποιους να φοβούνται πως η ταινία πάει για ακύρωση, όμως η λύση φαίνεται πως βρέθηκε.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια ξαφνικά μέσω twitter, τα ηνία του Tomb Raider 2 περνάνε στην Misha Green, έμπειρη τηλεοπτική σεναριογράφος και δημιουργός των σειρών Underground και Lovecraft Country, η οποία θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία κάτι που κάνει για πρώτη φορά στη καριέρα της.

    Στο cast αναμένεται να επιστρέψει η Alicia Vikander η οποία έχει και συμβόλαιο αλλά έχει εκφράσει και την επιθυμία της να επιστρέψει στο ρόλο της Lara Croft.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αλλάζει χέρια το sequel του Tomb Raider με την Alicia Vikander! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top