F Song To Song trailer: Ο Terrence Malick και η μουσική των ...Ryan Gosling και Rooney Mara - FilmBoy Song To Song trailer: Ο Terrence Malick και η μουσική των ...Ryan Gosling και Rooney Mara - FilmBoy
  • Latest News

    Song To Song trailer: Ο Terrence Malick και η μουσική των ...Ryan Gosling και Rooney Mara


    Πριν τρία χρόνια, ο Val Kilmer σήκωσε ένα αλυσοπρίονο στην σκηνή του Fun Fun Fun Music Festival του Austin, όταν τραγουδούσε το συγκρότημα The Black Lips.
    Αυτό έγινε για τα γυρίσματα μιας σκηνής από την πολυαναμενόμενη ταινία του Terrence Malick, Song To Song, που τότε λεγόταν Weightless.

    Ο Malick έχει τη συνήθεια να κόβει σκηνές με μεγάλους ηθοποιούς από το τελικό cut των ταινιών του, ωστόσο η συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται ότι ‘πέρασε’, αφού φαίνεται αμυδρά στο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

    Η ταινία εξελίσσεται στην μουσική σκηνή του Austin, είναι μια ιστορία ‘αποπλάνησης και της προδοσίας’ και ακολουθεί δύο ερωτευμένους τραγουδοποιούς, την Faye (Rooney Mara) και τον BV (Ryan Gosling).
    Η ζωή τους θα αλλάξει όταν ένας σημαντικός άνθρωπος της μουσικής βιομηχανίας, ο Cook (Michael Fassbender) θα μπει στο προσκήνιο.
    Αυτός και ο χαρακτήρας της Natalie Portman (χωρίς όνομα) θα παίξουν ένα επικίνδυνο και σαγηνευτικό ρόλο στη ζωή και την καριέρα των δύο καλλιτεχνών.

    Το Song To Song θα μπορούσε να παίζει δίπλα στην προηγούμενη ταινία του Malick, το Knight of Cups, καθώς και εκεί ακολουθούσε έναν χαμένο καλλιτέχνη στη περιπλάνησή του στο ενίοτε εφιαλτικό τοπίο του Λος Άντζελες. 
    Φυσικά, το σινεμά του Malick είναι ιδιαίτερο, αλλά πάντα οπτικά συναρπαστικό.

    Το Song To Song ήταν η εναρκτήρια ταινία στο South by Southwest , ενώ θα βγει στην Αμερική στις 17 Μαρτίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Song To Song trailer: Ο Terrence Malick και η μουσική των ...Ryan Gosling και Rooney Mara Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top