F Ο John Woo ετοιμάζει live-action διασκευή του ακυκλοφόρητου κόμικ του Stan Lee, Monkey Master! - FilmBoy Ο John Woo ετοιμάζει live-action διασκευή του ακυκλοφόρητου κόμικ του Stan Lee, Monkey Master! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο John Woo ετοιμάζει live-action διασκευή του ακυκλοφόρητου κόμικ του Stan Lee, Monkey Master!


    Μπορεί ο Stan Lee να έφυγε από τη ζωή σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, στα 95 του χρόνια, όμως δεν σταμάτησε ποτέ να δημιουργεί και ένα από τα τελευταία projects τα οποία δούλευε ήταν το Monkey Master.

    Σε συνεργασία με τον Ινδό Sharad Devarajan, με τον οποίον είχε ξανασυνεργαστεί στο Chakra the Invincible, ετοίμαζε ένα νέο comic-book με ήρωα τον Κινέζο αρχαιολόγο Li Yong, ο οποίος ανακαλύπτει τον αρχαίο μύθο του Monkey King, ταξιδεύει μέχρι την Ινδία για να αποκαλύψει τη μυστική του δύναμη, με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί σε ένα υπερ-ήρωα, τον Monkey Master.

    Το comic δεν πρόλαβε να εκδοθεί, όμως είχε μπόλικο υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί, όπως και φαίνεται πως θα γίνει.

    Σύμφωνα με το Variety, ο θρύλος John Woo (Face/Off, Hard Boiled, Red Cliff) ανέλαβε τη παραγωγή μιας live-action διασκευής του ακυκλοφόρητου κόμικ, σε συνεργασία με τον Devarajan και την μακροχρόνια συνεργάτιδα του Stan Lee, Lori Tilkin.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία, όμως ευχής έργο θα ήταν αν ο Woo αναλάμβανε και τη σκηνοθεσία της ταινίας.
    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο John Woo ετοιμάζει live-action διασκευή του ακυκλοφόρητου κόμικ του Stan Lee, Monkey Master! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top