F Vanquish trailer: Ο Morgan Freeman εκβιάζει την Ruby Rose στη νέα... "βιντεοκασετίστικη" περιπέτεια της Lionsgate - FilmBoy Vanquish trailer: Ο Morgan Freeman εκβιάζει την Ruby Rose στη νέα... "βιντεοκασετίστικη" περιπέτεια της Lionsgate - FilmBoy
  • Latest News

    Vanquish trailer: Ο Morgan Freeman εκβιάζει την Ruby Rose στη νέα... "βιντεοκασετίστικη" περιπέτεια της Lionsgate



    Το 1988 έγραψε το σενάριο του ομολογουμένως απολαυστικού Midnight Run
    Τριαντά-φεύγα χρόνια μετά, ακόμα εξαργυρώνει εκείνη την επιτυχία, με τον George Gallo να πηγαίνει έκτοτε από μετριότητα (The Whole Ten Yards) σε μετριότητα (Trapped in Paradise), ενώ όταν αποφασίζει να αναλάβει και τη σκηνοθεσία, συνήθως τα αποτελέσματα είναι ακόμα χειρότερα. 
    Ωστόσο φαίνεται πως το όνομά του ακόμα "μετράει", με τη νέα του ταινία Vanquish να κάνει σύντομα τη πρεμιέρα της.

    Σύμφωνα με το στόρι, η Victoria προσπαθεί να αφήσει πίσω το βρώμικο παρελθόν της όταν δούλευε ως βαποράκι για ένα ρώσικο καρτέλ ναρκωτικών, όμως ο συνταξιούχος πρώην αρχηγός της αστυνομίας, απάγει τη μικρή της κόρη και την υποχρεώνει να του κάνει τις βρωμοδουλειές που εκείνος πια δεν μπορεί. 
    Η Victoria θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ικανότητά της για να τα βάλει με τους βίαιους γκάνγκστερ, αν θέλει να ξαναδεί το παιδί της.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του George Gallo, με τους Ruby Rose (SAS: Red Notice) και Morgan Freeman (Angel Has Fallen) να βγάζουν το μεροκάματό τους στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Το Vanquish θα εμφανιστεί στις vod πλατφόρμες στις 20 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Vanquish trailer: Ο Morgan Freeman εκβιάζει την Ruby Rose στη νέα... "βιντεοκασετίστικη" περιπέτεια της Lionsgate Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top