F Η Kaley Cuoco ετοιμάζεται να υποδυθεί τη μεγάλη Doris Day σε βιογραφική τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy Η Kaley Cuoco ετοιμάζεται να υποδυθεί τη μεγάλη Doris Day σε βιογραφική τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Kaley Cuoco ετοιμάζεται να υποδυθεί τη μεγάλη Doris Day σε βιογραφική τηλεοπτική σειρά!


    Ομολογώ πως από τη παρέα του The Big Bang Theory, η Kaley Cuoco πίστευα πως θα είναι η τελευταία που θα μπορούσε να επιβιώσει στο χώρο μετά το τέλος της σειράς. 
    Με μεγάλη μου χαρά, διαψεύσθηκα πανηγυρικά αφού στη πρώτη της κιόλας επανεμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις, με το The Flight Attendant να κερδίζει πολύ καλές κριτικές, να ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν, να κερδίζει δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, η μία για τη δική της ερμηνεία και ήδη να ετοιμάζει το επόμενο, ακόμα πιο πολλά υποσχόμενο project.

    Σύμφωνα με το Variety, η Cuoco να ξανασυνεργαστεί με τον Greg Berlanti σε μια βιογραφική σειρά για τη ζωή της μεγάλης Doris Day
    H Yes, Norman Productions και η Berlanti Productions συμφώνησαν με την Warner Bros. Television να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη σε μορφή μίνι σειράς το βιογραφικό βιβλίο του Aaron Edward Hotchner, Doris Day: Her Own Story που δημοσιεύθηκε το 1976, με την Cuoco να κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

    Η ηθοποιός και παραγωγός κυνηγούσε το project εδώ και αρκετό καιρό όμως δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του βιβλίου, όμως φαίνεται πως η πρόσφατη επιτυχία της κατάφερε και τους έπεισε, με την Bob Bashara, θεματοφύλακα της κληρονομιάς της Day, τον Jim Pierson που είχε συνεργαστεί μαζί της και τον Tim Hotchner, γιο του συγγραφέα του βιβλίου να συμμετέχουν συμβουλευτικά στη παραγωγή.

    Η σειρά βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια παραγωγής και τυπικά δεν έχει βρει ακόμα το κανάλι που θα την φιλοξενήσει, αν και οι πιθανότητες να μη καταλήξει στο HBO Max είναι μάλλον μικρές.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Kaley Cuoco ετοιμάζεται να υποδυθεί τη μεγάλη Doris Day σε βιογραφική τηλεοπτική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top