F The Unholy trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan έρχεται αντιμέτωπος με ανίερα θαύματα, στη νέα ταινία τρόμου της Sony - FilmBoy The Unholy trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan έρχεται αντιμέτωπος με ανίερα θαύματα, στη νέα ταινία τρόμου της Sony - FilmBoy
  • Latest News

    The Unholy trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan έρχεται αντιμέτωπος με ανίερα θαύματα, στη νέα ταινία τρόμου της Sony


    Πριν τρία περίπου χρόνια, η Ghost House Pictures του Sam Raimi αγόρασε τα δικαιώματα του The Shrine, της νουβέλας τρόμου του James Herbert (Rats) βάζοντας μπρος τη παραγωγή της κινηματογραφικής της διασκευής.

    Τη διασκευή του ανέλαβε ο Evan (Βαγγέλης) Spiliotopoulos, γνωστός σεναριογράφος χωρίς ωστόσο μεγάλες επιτυχίες (The Huntsman: Winter's War, Hercules), οποίος εδώ κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Η ιστορία του μας πάει σε μια μικρή αμερικάνικη πόλη, όπου ζει η κωφάλαλη Alice Pagett. 
    Η νεαρή Alice, ένα βράδυ ενώ βρίσκεται πίσω από την εκκλησία, βλέπει την Παναγία, και ως εκ θαύματος, η αναπηρία της γιατρεύεται. 
    Όταν η ιστορία της γίνεται γνωστή, κόσμος συρρέει στην εκκλησία ψάχνοντας το δικό τους θαύμα, μεταξύ των οποίων και ο ατιμασμένος δημοσιογράφος Gerry Fenn που θέλει να πάρει συνέντευξη από την Alice. 
    Στη περιοχή όμως αρχίζουν να συμβαίνουν τρομακτικά φαινόμενα που δείχνουν πως αυτή που γιάτρεψε την Alice μάλλον δεν ήταν η Παναγία αλλά κάποια άλλη ανίερη δύναμη...

    Πρωταγωνιστούν οι Cricket Brown, Jeffrey Dean Morgan (The Postcard Killings), William Sadler (The Grudge), Katie Aselton (Silk Road) και Cary Elwes (Black Christmas).

    Το The Unholy θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες, όσες είναι ανοιχτές μέχρι τότε, στις 2 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Unholy trailer: Ο Jeffrey Dean Morgan έρχεται αντιμέτωπος με ανίερα θαύματα, στη νέα ταινία τρόμου της Sony Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top