F The One trailer: Μια εφαρμογή αναλαμβάνει να σας βρει το άλλο σας μισό, στη νέα techno-θρίλερ σειρά του Netflix - FilmBoy The One trailer: Μια εφαρμογή αναλαμβάνει να σας βρει το άλλο σας μισό, στη νέα techno-θρίλερ σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The One trailer: Μια εφαρμογή αναλαμβάνει να σας βρει το άλλο σας μισό, στη νέα techno-θρίλερ σειρά του Netflix


    Ο δημιουργός των Misfits, War of the Worlds και Future Man, Howard Overman μπαίνει και αυτός στη παρέα του Netflix παρουσιάζοντας στη διάσημη πλατφόρμα τη νέα του δημιουργία, το techno-θρίλερ The One.

    Η ιστορία μας συστήνει την Rebecca, επιστήμονα και εφευρέτρια της τεχνολογίας The One, η οποία, σύμφωνα με τις υποσχέσεις της, μπορεί να βγει μέσω της ανάλυσης του DNA το άλλο μισό για τον καθένα, τον γενετικά πιο ταιριαστό σύντροφο που είσαι "καταδικασμένος" να ερωτευθείς. 
    Η ιδέα είναι απλή και μοιάζει να λειτουργεί, όμως οι επιπτώσεις είναι εκρηκτικές και για τους χρήστες αλλά και για την Rebecca.

    Πρωταγωνιστούν οι Hannah Ware (The First), Zoë Tapper (Nightflyers) και ο Αγγλο-Κύπριος Dimitri Leonidas (Riviera).

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων και θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 12 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The One trailer: Μια εφαρμογή αναλαμβάνει να σας βρει το άλλο σας μισό, στη νέα techno-θρίλερ σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top