F Snabba Cash trailer: Το κυνήγι του εύκολου χρήματος συνεχίζεται στο τηλεοπτικό sequel της επιτυχημένης σουηδικής ταινίας - FilmBoy Snabba Cash trailer: Το κυνήγι του εύκολου χρήματος συνεχίζεται στο τηλεοπτικό sequel της επιτυχημένης σουηδικής ταινίας - FilmBoy
  • Latest News

    Snabba Cash trailer: Το κυνήγι του εύκολου χρήματος συνεχίζεται στο τηλεοπτικό sequel της επιτυχημένης σουηδικής ταινίας


    Το 2010, ο σκηνοθέτης Daniel Espinosa με πρωταγωνιστή τον Joel Kinnaman, παρουσίασε το δραματικό περιπετειώδες θρίλερ Snabba Cash (aka Easy Money) που, παρότι δεν ήταν κάτι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στέλνοντας και τους δυο τους καρφί από τη Σουηδία στο Hollywood. 
    Η ταινία απέκτησε δύο αδιάφορα sequels ενώ η Warner Bros αγόρασε και μάλιστα ακριβά τα δικαιώματα του αμερικάνικου remake, το οποίο ωστόσο δεν υλοποιήθηκε τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

    Και εκεί που περιμέναμε κάποιο νεότερο από το remake, να σου ξαφνικά που θα επιστρέψουμε στο κόσμο του πρωτότυπου Snabba Cash με ένα τηλεοπτικό sequel! 
    O Oskar Söderlund (Rebecka Martinsson) μας ξαναβάζει στο κόσμο του "εύκολου χρήματος" όχι όμως με τους ίδιους χαρακτήρες, έχοντας στο επίκεντρο μια νεαρή μητέρα που προσπαθεί να αφήσει το στίγμα της στον επιχειρηματικό χώρο όμως για να τα καταφέρει χρειάζεται χρήματα και μάλιστα άμεσα, και η οδός της παρανομίας φαίνεται ως μοναδική λύση, όμως την βάζει και σε μεγάλους και επικίνδυνους μπελάδες.

    Πρωταγωνιστεί η Evin Ahmad (The Rain) με τους Jesper Ganslandt (Beast of Burden) και Måns Månsson να μοιράζονται τα σκηνοθετικά καθήκοντα.

    Το Snabba Cash θα ανέβει στο Netflix στις 7 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Snabba Cash trailer: Το κυνήγι του εύκολου χρήματος συνεχίζεται στο τηλεοπτικό sequel της επιτυχημένης σουηδικής ταινίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top