F Rose Leslie & Theo James έκλεισαν θέση στη τηλεοπτική διασκευή του The Time Traveler's Wife - FilmBoy Rose Leslie & Theo James έκλεισαν θέση στη τηλεοπτική διασκευή του The Time Traveler's Wife - FilmBoy
  • Latest News

    Rose Leslie & Theo James έκλεισαν θέση στη τηλεοπτική διασκευή του The Time Traveler's Wife


    Τα βροντερά γέλια που μου έφερε η θέαση του The Notebook, καταλαβαίνετε πως με απέτρεψαν να δω το The Time Traveler's Wife που πέντε χρόνια αργότερα προσπάθησε να επαναλάβει την ίδια συνταγή.. και με την ίδια πρωταγωνίστρια.

    Ωστόσο, η ταινία του Robert Schwentke ομολογουμένως συγκαταλέγεται μεταξύ των modern classics του είδους, έτσι δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η είδηση πως το ομότιτλο μυθιστόρημα της Audrey Niffenegger, στο οποίο βασίστηκε και η ταινία, θα γνωρίσει μία νέα διασκευή αυτή τη φορά τηλεοπτική.

    Δημιουργός της σειράς θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Steven Moffat των Sherlock και Doctor Who, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Rose Leslie (Game of Thrones) και τον Theo James (Golden Boy).

    Η σειρά έχει ήδη κλείσει θέση στο πρόγραμμα του HBO, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασε το 2018 και δεν πέρασε καν από διαδικασία πιλότου, δίνοντας του απευθείας άδεια για ολόκληρη σεζόν, χωρίς να ξεκαθαρίζεται πόσα θα είναι αυτά.

    Το The Time Traveler's Wife βρίσκεται ακόμα σε στάδια προπαραγωγής, έτσι σίγουρα δεν πρόκειται να το δούμε τη φετινή σεζόν με τη λογική να το στέλνει προς το τέλος του έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rose Leslie & Theo James έκλεισαν θέση στη τηλεοπτική διασκευή του The Time Traveler's Wife Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top