F Aiyai trailer: Αν παρατηρήσετε να συμβαίνουν γύρω σας πολλές τραγωδίες, μήπως έχετε δαιμονιστεί από μια Ινδή προγκίπισσα; - FilmBoy Aiyai trailer: Αν παρατηρήσετε να συμβαίνουν γύρω σας πολλές τραγωδίες, μήπως έχετε δαιμονιστεί από μια Ινδή προγκίπισσα; - FilmBoy
  • Latest News

    Aiyai trailer: Αν παρατηρήσετε να συμβαίνουν γύρω σας πολλές τραγωδίες, μήπως έχετε δαιμονιστεί από μια Ινδή προγκίπισσα;


    Aiyai σύμφωνα με την ινδική μυθολογία είναι μια "πριγκίπισσα", μια γυναίκα γύφτικης καταγωγής, εξοστρακισμένη από το γενικό πληθυσμό που μετά τον βασανιστικό της θάνατο, επιστρέφει για να εκδικηθεί εκείνους που την αδίκησαν.

    Η ιστορία της ομώνυμης ταινίας του πρωτοεμφανιζόμενου Ilanthirayan Alan Arumugam ακολουθεί τον Kiran, έναν νεαρό άνδρα που μοιάζει καταραμένος αφού γύρω του συμβαίνουν συνεχώς τραγωδίες. 
    Τα περιστατικά μπερδεύουν τόσο τους γύρω του όσο και την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή, τα τρομακτικά οράματα που βλέπει ο Kiran όλο και χειροτερεύουν. 
    Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Aiyai έχει καταλάβει το σώμα του και τον χρησιμοποιεί ως αγωγό για να καλεί τα υποψήφια θύματα κοντά της.

    Το αυστραλέζικο Aiyai: Wrathful Soul ξεκίνησε τη κινηματογραφική του διανομή τη περασμένη άνοιξη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και πολλά φεστιβαλικά βραβεία όμως αυτή διακόπηκε απότομα λόγο covid, με τη ταινία να αναμένεται στις streaming πλατφόρμες μέσα στον Απρίλιο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aiyai trailer: Αν παρατηρήσετε να συμβαίνουν γύρω σας πολλές τραγωδίες, μήπως έχετε δαιμονιστεί από μια Ινδή προγκίπισσα; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top