F Ο Michael Fassbender θα είναι ένας εκτελεστής με συνείδηση, στη νέα ταινία του David Fincher! - FilmBoy Ο Michael Fassbender θα είναι ένας εκτελεστής με συνείδηση, στη νέα ταινία του David Fincher! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Michael Fassbender θα είναι ένας εκτελεστής με συνείδηση, στη νέα ταινία του David Fincher!


    Από την αρχή ακόμα της καριέρας του, ο David Fincher ήταν ένας σκηνοθέτης που δεν δεχόταν παρεμβάσεις στο έργο του, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε αρκετά μεγάλα budget. 
    Αυτές οι ιδαιτερότητες του τού κόστισαν αρκετά projects, εξού και ο σχετικά μικρός αριθμός ταινιών που μας έχει δώσει.

    Προσφάτως όμως φαίνεται πως βρήκε τη γη της Επαγγελίας στο Netflix, με τον σκηνοθέτη να υπογράφει 4ετή αποκλειστική συνεργασία, την οποία φαίνεται πως θα εκμεταλλευτεί αναλόγως, και μόλις λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του Mank, ετοιμάζει πυρετωδώς το The Killer.

    Η ταινία βασίζεται στο γαλλικό graphic novel Le Tueur του Alexis Nolent και έχει ως επίκεντρο έναν ψυχρό εκτελεστή που αρχίζει να αποκτά συνείδηση με αποτέλεσμα το συναισθηματικό του "σπάσιμο".

    Το σενάριο γράφει ο Andrew Kevin Walker, με τον οποίον ξανασυνεργάζεται για πρώτη φορά μετά το Se7en, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει τον Michael Fassbender (The Snowman)! 
    Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς;

    Το project βρίσκεται σε διαδικασία fast-track και αν όλα πάνε καλά, το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα. 
    Δεν βλέπουμε την ώρα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Michael Fassbender θα είναι ένας εκτελεστής με συνείδηση, στη νέα ταινία του David Fincher! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top