F Ο Guy Ritchie ετοιμάζεται για άκρως επικίνδυνες αποστολές στη ναζιστική Γερμανία! - FilmBoy Ο Guy Ritchie ετοιμάζεται για άκρως επικίνδυνες αποστολές στη ναζιστική Γερμανία! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Guy Ritchie ετοιμάζεται για άκρως επικίνδυνες αποστολές στη ναζιστική Γερμανία!


    Η επιστροφή στις "ρίζες" του με το The Gentlemen φαίνεται πως ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν ο Guy Ritchie που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε εγκλωβισμένος σε ένα big-budget μεν αλλά τελείως ανέμπνευστο χρυσό κλουβί.

    Αυτή η επιτυχία φαίνεται πως του έδωσε μεγάλη "φόρα", αφού έκτοτε έχει ολοκληρώσει όχι μία αλλά δύο ταινίες, τα Wrath of Man και Five Eyes, δύο περιπέτειες δράσης, η πρώτη αστυνομική, η δεύτερη κατασκοπική, που περιμένουν την επιστροφή στη κανονικότητα για να βγουν στις αίθουσες.
    Και δεν σταματάει εκεί, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Άγγλος σκηνοθέτης μόλις έκλεισε το επόμενό του project.

    Τίτλος του θα είναι Ministry of Ungentlemanly Warfare και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Damien Lewis
    Η ιστορία του μας πάει στα 1939, όταν ο Winston Churchill αποφάσισε να "παίξει βρώμικα" εναντίον των Ναζί που μόλις είχαν αρχίσει την επέλαση τους στην Ευρώπη, δημιουργώντας την πρώτη μονάδα ειδικών επιχειρήσεων της Βρετανίας, η οποία θα αναλάμβανε άκρως μυστικές αποστολές πίσω από εχθρικές γραμμές. 
    Η επικινδυνότητα των πράξεών τους τεράστια, σχεδόν αυτοκτονική, και επίσημα μη-αναγνωρισμένη αφού η κυβέρνηση αρνούνταν την ύπαρξή τους. 
    Ωστόσο, χάρη σε αυτούς, η Βρετανία πέτυχε πολλές και σημαντικές στρατηγικές νίκες, που ποτέ δεν έμαθε κανείς πώς.

    Τα δικαιώματα του βιβλίου αγόρασε το 2015 η Paramount, και παρά την καθυστέρηση φαίνεται πως η κινηματογραφική διασκευή του τώρα προχωράει, με τον μέγα Jerry Bruckheimer να αναλαμβάνει τη παραγωγή, τον Arash Amel (A Private War) να γράφει το σενάριο και τον Guy Ritchie να συμφωνεί να το σκηνοθετήσει.

    Με μεγάλο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη διανομή των ρόλων μιας και με τέτοιος συντελεστές, δεν αποκλείεται να δούμε πολύ μεγάλα ονόματα στο cast. 
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Guy Ritchie ετοιμάζεται για άκρως επικίνδυνες αποστολές στη ναζιστική Γερμανία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top