F The Outside Story trailer: Ο εσωστρεφής Brian Tyree Henry αναγκάζεται να βγει στον έξω κόσμο! - FilmBoy The Outside Story trailer: Ο εσωστρεφής Brian Tyree Henry αναγκάζεται να βγει στον έξω κόσμο! - FilmBoy
  • Latest News

    The Outside Story trailer: Ο εσωστρεφής Brian Tyree Henry αναγκάζεται να βγει στον έξω κόσμο!


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Samuel Goldwyn Films το trailer της νέας κομεντί The Outside Story με τον ανερχόμενο Brian Tyree Henry (Child's Play) στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Ήρωας της ταινίας είναι ο Charles, ένας εσωστρεφής Νεοϋορκέζος μοντέρ που μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, κλειδαμπαρώνεται στο διαμέρισμά του και δε σκοπεύει να ξαναβγεί απ' αυτό. 
    Μέχρι που κατά λάθος, μία μέρα κλειδώνεται απ' έξω, αναγκάζοντάς τον να ξανασυναναστραφεί με ανθρώπους, με τις συναντήσεις με τους γείτονες που μέχρι σήμερα απέφευγε, να τον οδηγούν στην αλλαγή ζωής.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Outside Story είναι ο μικρομηκάς ντοκυμενταρίστας Casimir Nozkowski και συμπρωταγωνιστούν οι Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery) και Sunita Mani (GLOW).

    Η ταινία να βγει σε vod στις 30 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Outside Story trailer: Ο εσωστρεφής Brian Tyree Henry αναγκάζεται να βγει στον έξω κόσμο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top