F Η Alice Eve επιβιβάζεται στο στοιχειωμένο υπερωκεάνειο Queen Mary! - FilmBoy Η Alice Eve επιβιβάζεται στο στοιχειωμένο υπερωκεάνειο Queen Mary! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Alice Eve επιβιβάζεται στο στοιχειωμένο υπερωκεάνειο Queen Mary!


    Δεν της λείπει ούτε το ταλέντο ούτε η ομορφιά, όμως η Alice Eve δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το big break που είχε στη καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας με συμμετοχές στα The Raven, Star Trek Into Darkness και Men in Black 3 ώστε να διατηρθηθεί στα ψηλά πατώματα του stardom, με αποτέλεσμα να έχει έκτοτε μεν μία σταθερή πορεία στο χώρο αλλά να έχει περιοριστεί σε πιο μικρές παραγωγές σαν το Replicas, το Criminal και τα τηλεοπτικά Belgravia και Iron Fist.

    Η Λονδρέζα ηθοποιός προσεχώς θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο είδος του τρόμου, κλείνοντας θέση στη νέα ταινία του Gary Shore (Dracula Untold) η οποία θα καταπιάνεται με το θρυλικό, και κατά τις ομολογίες στοιχειωμένο υπερωκεάνειο Queen Mary.

    Το project έχει τον προσωρινό τίτλο Vessels και μάλιστα σχεδιάζεται ως τριλογία, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν και οι τρεις ταινίες θα έχουν να κάνουν με το συγκεκριμένο πλοίο ή κάθε μία θα μας πηγαίνει και σε διαφορετικό στοιχειωμένο πλοίο.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Tom Vaughan (Winchester), με τον Gary Dauberman (It) και τον Shore, ενώ τη παραγωγή έχουν αναλάβει οι μικρές Imagination Design Works και White Horse Pictures, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βρουν κάποιον "μεγάλο" για τη διανομή.

    Το Queen Mary έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Time με τα 10 πιο στοιχειωμένα μέρη των ΗΠΑ, με αυτή τη φήμη να έχει αξιοποιηθεί αναλόγως μετατρέποντας το πλοίο σε τουριστικό προορισμό προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στο λιμάνι του Long Beach όπου και είναι μόνιμα αραγμένο από το 1971.

    Τα ονόματα πίσω από το project δεν δημιουργούν ιδιαίτερο ενθουσιασμό αλλά ποτέ δεν λέμε όχι σε ένα haunted ship horror!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Alice Eve επιβιβάζεται στο στοιχειωμένο υπερωκεάνειο Queen Mary! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top