F The Seventh Day trailer: Ο εξορκιστής Guy Pearce ετοιμάζει ένα στρατό δαιμόνιων, στη νέα ταινία τρόμου! - FilmBoy The Seventh Day trailer: Ο εξορκιστής Guy Pearce ετοιμάζει ένα στρατό δαιμόνιων, στη νέα ταινία τρόμου! - FilmBoy
  • Latest News

    The Seventh Day trailer: Ο εξορκιστής Guy Pearce ετοιμάζει ένα στρατό δαιμόνιων, στη νέα ταινία τρόμου!


    Μπορεί να μην έχει πέσει ακόμα σε επίπεδα John Cusack, όμως η πικρή αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια ο Guy Pearce πρωταγωνιστεί συχνά σε ταινίες πολύ κατώτερες των δυνατοτήτων του και το The Seventh Day μοιάζει μία ακόμα τέτοια περίπτωση.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, τον Οκτώβριο του 1995, ο ξακουστός εξορκιστής πάτερ Louis μαζί με τον νεαρό εκπαιδευόμενό πάτερ Peter, εκτέλεσαν έναν εξαιρετικά δύσκολο εξορκισμό ενός παιδιού, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο του Louis, κάτι που ανάγκασε τον Peter να αναλάβει. 
    Ο νεαρός ιερέας φάνηκε πως τα κατάφερε όμως στη πραγματικότητα, ο δαίμονας έφυγε από το παιδί και μεταπήδησε στο σώμα του Peter!

    Το κατόρθωμα τον έκανε διάσημο και δεκαετίες αργότερα, ο Peter θεωρείται ένας από τους καλύτερους εξορκιστές, εκπαιδεύοντας νέους ιερείς στην "τέχνη". 
    Στη πραγματικότητα όμως είναι ένας κανονικός δαίμονας που πείθει τους νεαρούς ιερείς να δεχτούν τον διάβολο, δημιουργώντας έτσι έναν σκοτεινό στρατό, έτοιμο για επίθεση. 
    Για κακή του τύχη, ο τελευταίος εκπαιδευόμενος, ο 27χρονος πάτερ Daniel Garcia αντιλαμβάνεται την αληθινή φύση του και αποφασίζει να δράσει.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Justin P. Lange (The Dark) και συμπρωταγωνιστούν οι Stephen Lang (Don't Breathe), Keith David (Horizon Line) και Vadhir Derbez (How to Be a Latin Lover).

    Το The Seventh Day ευελπιστεί να βγει στις αίθουσες την άνοιξη. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Seventh Day trailer: Ο εξορκιστής Guy Pearce ετοιμάζει ένα στρατό δαιμόνιων, στη νέα ταινία τρόμου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top