F Moxie trailer: Τα κορίτσια επαναστατούν στη νέα ταινία της Amy Poehler! - FilmBoy Moxie trailer: Τα κορίτσια επαναστατούν στη νέα ταινία της Amy Poehler! - FilmBoy
  • Latest News

    Moxie trailer: Τα κορίτσια επαναστατούν στη νέα ταινία της Amy Poehler!


    Ακολουθώντας τα βήματα της κολλητής της, Tina Fey, η Amy Poehler πέρυσι αποφάσισε να περάσει και πίσω από τη κάμερα και παρότι η πρώτη της απόπειρα με το Wine Country ήταν πολύ μέτρια, δεν το έβαλε κάτω και φέτος επιστρέφει με το Moxie.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Jennifer Mathieu και διηγείται την ιστορία της Vivian Carter, μιας ντροπαλής δεκαεξάχρονης κοπέλας που μπουχτισμένη από τη σεξιστική και τοξική ατμόσφαιρα στο λύκειο της, αντλεί έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μητέρας της και δημιουργεί ανώνυμα ένα περιοδικό που πυροδοτεί μια επανάσταση σε ολόκληρο το σχολείο!

    Το σενάριο έγραψαν οι Tamara Chestna (After) και Dylan Meyer (XOXO) και πρωταγωνιστούν οι Hadley Robinson (Little Women), Josephine Langford (After), Sydney Park (Wish Upon), Lauren Tsai (Legion), Patrick Schwarzenegger (Midnight Sun), Ike Barinholtz (Late Night), Marcia Gay Harden (Magic in the Moonlight), Clark Gregg (The Avengers) και φυσικά η Amy Poehler.

    Το Moxie θα ανέβει στο Netflix στις 3 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Moxie trailer: Τα κορίτσια επαναστατούν στη νέα ταινία της Amy Poehler! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top