F Sandra Bullock & Channing Tatum απαγάγονται και ερωτεύονται στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Paramount - FilmBoy Sandra Bullock & Channing Tatum απαγάγονται και ερωτεύονται στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Paramount - FilmBoy
  • Latest News

    Sandra Bullock & Channing Tatum απαγάγονται και ερωτεύονται στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Paramount


    Εκείνη έχουμε να τη δούμε από το Bird Box και εκείνον από το Logan Lucky. Έχοντας περάσει και οι δύο μια περίοδο που οι καριέρες τους πραγματικά είχαν πάρει τα πάνω τους, φαίνεται πως αυτή έφτασε στο τέλος της με τους Sandra Bullock & Channing Tatum να είναι έτοιμοι να συνυπάρξουν σε μια ρομαντική κωμική περιπέτεια που θυμίζει άλλες εποχές.

    Σύμφωνα με τη πρωτότυπη ιδέα του Seth Gordon (Breaking In), την οποία έκανε σενάριο αρχικά ο Oren Uziel (The Cloverfield Paradox) και κατόπιν η Dana Fox (Isn't It Romantic), η Bullock υποδύεται μια μοναχική συγγραφέα ρομαντικών νουβέλων, που δεν έχει χειρότερο από το να αναγκάζεται να κάνει περιοδεία για να προωθήσει το νέο της βιβλίο παρέα με το μοντέλο που έχουν βάλει στο εξώφυλλό του. Αυτή η περιοδεία όμως παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν οι δυο τους απαγάγονται και μπλέκονται σε μια δυνατή αλλά και ρομαντική περιπέτεια στη μέση της ζούγκλας.

    Τίτλος του φιλμ θα είναι The Lost City of D με τα αδέρφια Aaron & Adam Nee (Band of Robbers) να έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sandra Bullock & Channing Tatum απαγάγονται και ερωτεύονται στη νέα ρομαντική περιπέτεια της Paramount Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top