F Godzilla vs. Kong trailer: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας... - FilmBoy Godzilla vs. Kong trailer: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας... - FilmBoy
  • Latest News

    Godzilla vs. Kong trailer: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας...


    Το γεγονός πως άλλα πολυδιαφημισμένα κινηματογραφικά σύμπαντα δεν κατάφεραν να βάλουν ούτε δευτέρα, κάνει το MonsterVerse της Legendary τουλάχιστον επιτυχημένο αφού μπορεί καμία από τις ταινίες του (Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters) να μην έσπασε ταμεία ούτε να έσκισε στις κριτικές αλλά τουλάχιστον κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο showdown που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει και το οριστικό του φινάλε.

    Ο Kong με τους προστάτες του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για βρουν τη πραγματική του πατρίδα, έχοντας μαζί τους ένα μικρό ορφανό κορίτσι, την Jia με την οποία ο Kong μοιάζει να έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση. Η πορεία τους όμως αναπάντεχα πέφτει πάνω σε εκείνη του αγριεμένου Godzilla που καταστρέφει ότι βρει στο πέρασμά του. Η σύγκρουση των δύο Τιτάνων θα αποκαλύψει το πραγματικό μυστήριο που κρύβεται βαθειά στα έγκατα της Γης.

    Το σενάριο της ταινίας βγήκε μέσα από ενα writer's room 12 σεναριογράφων με επικεφαλής τον Terry Rossio (Pirates of the Caribbean) και τους Eric Pearson (Thor: Ragnarok) και Max Borenstein (Godzilla: King of the Monsters) να παίρνουν το επίσημο credit. Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Adam Wingard (Blair Witch).

    Στους ρόλους που κρατούσαν στις προηγούμενες ταινίες επιστρέφουν μόνο οι Millie Bobby Brown, Kyle Chandler και Zhang Ziyi, με το νέο cast να απαρτίζουν οι Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan), Rebecca Hall (Professor Marston and the Wonder Women), Brian Tyree Henry (Child's Play), Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Bloodshot), Jessica Henwick (Love and Monsters), Julian Dennison (Deadpool 2), Demián Bichir (The Midnight Sky), Lance Reddick (Angel Has Fallen) και Hakeem Kae-Kazim (24 Hours to Live).

    Τώρα η μεγάλη ερώτηση, πότε θα το δούμε; Τα δεδομένα έχουν ως εξής, το Godzilla vs. Kong βρίσκεται στο μπουκέτο ταινιών της Warner Bros που όπως αποφασίστηκε θα βγουν ταυτόχρονα στη προκαθορισμένη ημερομηνία σε όσους κινηματογράφους είναι ανοιχτοί και στην αμερικάνικη πλατφόρμα HBO Max. Αυτή η ημερομηνία στη περίπτωσή μας είναι η 26 Μαρτίου, μόλις σε δύο μήνες δηλαδή. Δεν τολμάω να ρισκάρω μια πρόβλεψη για το αν σε δύο μήνες οι ελληνικοί κινηματογράφοι θα είναι ανοιχτοί, όμως δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως και να είναι, οι περιορισμοί θα είναι πολύ αυστηροί. Με τα σημερινά δεδομένα, όχι εμείς αλλά ούτε η ίδια η Tanweer που έχει τη διανομή δε νομίζω πως έχει ιδέα τί θα γίνει τότε. Απλά, don't ask!

    Απλά απολαύστε το χορταστικό καταστροφολάγνο trailer γιατί πολύ καιρό είχαμε να δούμε τέτοια blockbusterιά και ομολογώ πως τις ψιλοπεθύμησα!

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Godzilla vs. Kong trailer: Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top