F Η 3η season του Hannibal αποκαλύπτεται - FilmBoy Η 3η season του Hannibal αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    Η 3η season του Hannibal αποκαλύπτεται


    Ο Hannibal επιστρέφει και τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ στην τρίτη season.
    Τα γεγονότα του δεύτερου πολύ καλού κύκλου άλλαξαν άρδην το format στο οποίο βασιζόταν η σειρά. 

    Πλέον ο Hannibal (Mads Mikkelsen) έχει εκδηλωθεί και το FBI μαζί με τον Will Graham (Hugh Dancy) ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει τον δολοφόνο, παύλα κανίβαλο πρώην φίλο και ψυχολόγο τους, σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία.

    Ο Hannibal πλέον ξέρει ότι έχαψε το σχέδιο του Will και έχασε κατά κράτος.
    Γι'αυτό το λόγο η αυτοπεποίθηση του είναι χάλια και προσωπικά περιμένω ένα λουτρό αίματος που θα έχει σκοπό να τονώσει τον εγωισμό του dr Lecter.

    Μαζί του σε αυτό το ταξίδι είναι η Dr. Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson), η οποία παρά τα όσα περιμέναμε από αυτήν, τελικά γοητεύτηκε από την σκοτεινή πλευρά του Lecter και τον ακολούθησε με σκοπό ...να τον μελετήσει; ...να ανακαλύψει σκοτεινά δικά της μέρη; ...είναι απλά ερωτευμένη με το κακό αγόρι;
    Ποιος ξέρει;

    Το νέο για αυτή τη season δεν είναι άλλο από την εμφάνιση του Red Dragon.
    Ο γνωστός serial killer εμφανίστηκε πρώτη φορά στο βιβλίο του Harris, Red Dragon και έχει μεταφερθεί δύο φορές στον κινηματογράφο, με το Manhunt του Michael Mann και το Red Dragon του Brett Ratner

    Στον ρόλο ο Richard Armitage, που τον βλέπουμε μερικές στιγμές στο sneak peak, ως bodybuilder γεμάτο με tattoo στην πλάτη. 

    Το Hannibal είναι η πιο underrated σειρά στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, ένα κομμάτι ωμής τέχνης και ανυπομονώ για τη τρίτη season.

    Τάσος Σαμπάρ



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η 3η season του Hannibal αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top