F The Wolf Hour trailer: Η μελαχρινή Naomi Watts πνίγεται στον ιδρώτα και τη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy The Wolf Hour trailer: Η μελαχρινή Naomi Watts πνίγεται στον ιδρώτα και τη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    The Wolf Hour trailer: Η μελαχρινή Naomi Watts πνίγεται στον ιδρώτα και τη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου


    Μετά το πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο Ring, η Naomi Watts έχει δοκιμάσει αρκετές φορές τις δυνάμεις της στο είδος του θρίλερ και παρότι η ίδια προσπαθεί, οι επιλογές της αποδεικνύονται εκ των υστέρων ιδιαίτερα κακές με αποκορύφωμα το πρόσφατο Shut In
    Ωστόσο δεν το βάζει κάτω, και προσεχώς θα τη δούμε στο θρίλερ μυστηρίου The Wolf Hour.

    Η ταινία μας πάει στον Ιούλιο του 1977 όταν η Νέα Υόρκη έζησε έναν τρομερό καύσωνα, και η κατάσταση έγινε τρισχειρότερη όταν λόγω ενός κεραυνού, η μισή πόλη έμεινε χωρίς ηλεκτρικό για δύο ημέρες, με τις γειτονιές να γίνονται στόχος βανδαλισμών και ληστειών.

    Εκεί, σε ένα μικρό διαμέρισμα ζει η June μια προ-δεκαετίας διάσημη συγγραφέας που πια έχει αποσυρθεί και ζει απομονωμένη. 

    Το θυροτηλέφωνό της χτυπάει ασταμάτητα, η βία στους δρόμους αγριεύει και η ζέστη είναι ανυπόφορη. 
    Όλα αυτά την κάνουν να ζει σε μια κατάσταση μόνιμης παράνοιας, πιστεύοντας πως κάποιος την παρακολουθεί και προσπαθεί να μπει στο σπίτι της.

    Το The Wolf Hour είναι η δεύτερη ταινία του Alistair Banks Griffin, το όνομα του οποίου είχαμε να διαβάσουμε σχεδόν μια δεκαετία, όταν η πρώτη του ταινία Two Gates of Sleep έκανε πρεμιέρα στις Κάννες το 2010 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. 

    Το ίδιο αδιάφορη φαίνεται πως πέρασε και η πρεμιέρα του νέου του δημιουργήματος στο Sundance όπου προβλήθηκε και.. δεν ακούμπησε, με τις κριτικές να είναι πολύ μέτριες.

    Ωστόσο το trailer μοιάζει πολύ ενδιαφέρον, με τη ταινία να βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Wolf Hour trailer: Η μελαχρινή Naomi Watts πνίγεται στον ιδρώτα και τη παράνοια στο νέο θρίλερ μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top