F Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Whitney Houston στην κινηματογραφική της βιογραφία - FilmBoy Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Whitney Houston στην κινηματογραφική της βιογραφία - FilmBoy
  • Latest News

    Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Whitney Houston στην κινηματογραφική της βιογραφία


    Ξεκίνησε από δεύτερη φωνή σε σχολική εκκλησιαστική χορωδία και εξελίχτηκε σε μία από τις εμβληματικότερες τραγουδήστριες όλων των εποχών, με την τραγική κατάληξη που όλοι ξέρουμε.

    Ήταν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα η ζωή της Whitney Houston θα έβρισκε το δρόμο της προς τη μεγάλη οθόνη, και πλησιάζοντας τα 10 χρόνια από το θάνατό της, και με το είδος των μουσικών βιογραφικών να παραμένει "της μόδας", το I Wanna Dance with Somebody βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2022.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody) και στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει η Stella Meghie (The Photograph).

    Μετά από εκτεταμένες οντισιόν, για τον πρωταγωνηστικό ρόλο επηλέχθηκε η Naomi Ackie, η Βρετανίδα ηθοποιός που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια στο Lady Macbeth και πέρυσι πήρε μια πρώτη γεύση από stardom ως Jannah στο The Rise of Skywalker.



    Παραγωγός της ταινίας είναι η μάνατζερ και κουνιάδα της Whitney, Pat Houston, κάτι που αναμένεται θα επηρρεάσει το πόσο βαθιά αναμένεται να πάει η ταινία στις σκοτεινές πτυχές της ζωής της τραγουδήστριας.

    Εσείς θα δείτε μια τέτοια ταινία ή μήπως είναι πολύ νωρίς;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Whitney Houston στην κινηματογραφική της βιογραφία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top