F Louis van Beethoven trailer: Η... όχι και τόσο άγνωστη ζωή του μεγάλου κλασσικού συνθέτη σε μία νέα βιογραφία - FilmBoy Louis van Beethoven trailer: Η... όχι και τόσο άγνωστη ζωή του μεγάλου κλασσικού συνθέτη σε μία νέα βιογραφία - FilmBoy
  • Latest News

    Louis van Beethoven trailer: Η... όχι και τόσο άγνωστη ζωή του μεγάλου κλασσικού συνθέτη σε μία νέα βιογραφία


    Παρότι η ζωή του Ludwig van Beethoven έχει αναβιώσει πολλές φορές στη μεγάλη οθόνη, δεν θυμάμαι κάποια πραγματικά αξιομνημόνευτη ταινία. Δεκαπέντε χρόνια μετά το Copying Beethoven που αν δεν κάνω λάθος ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε μια βιογραφική του ταινία, και γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 250 χρόνια από τη γέννησή του, η γερμανική Eikon Media κάνει μία νέα απόπειρα.

    Το Louis van Beethoven είναι μια πλήρης βιογραφία, πιάνοντας την ιστορία από το 1779 όταν ο Ludwig van Beethoven ήταν απλά ο μικρός Louis, ήδη όμως γνωστός για το μουσικό του ταλέντο και φτάνει μέχρι και το τέλος της ζωής του έχοχντας χάσει τόσο την ακοή του όσο και τον κοινωνικό του κύκλο.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο τηλεοπτικός Niki Stein, με τους Tobias Moretti (A Hidden Life), Anselm Bresgott (The Most Beautiful Girl in the World) και Colin Pütz να υποδύνται τον μεγάλο συνθέτη σε διαφορετικές ηλικίες.

    Το Louis van Beethoven είναι ουσιαστικά τηλεταινία μιας και έχει ήδη βγει σε καποιες εξειδικευμένες streaming πλατφόρμες ενώ την ευρεία πρεμιέρα του θα την στη γερμανική τηλεόραση ανήμερα των Χριστουγέννων.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Louis van Beethoven trailer: Η... όχι και τόσο άγνωστη ζωή του μεγάλου κλασσικού συνθέτη σε μία νέα βιογραφία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top