F The Dig trailer: Ο Ralph Fiennes κάνει τη μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη στο κτήμα της Carey Mulligan, στη νέα ταινία του Netflix! - FilmBoy The Dig trailer: Ο Ralph Fiennes κάνει τη μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη στο κτήμα της Carey Mulligan, στη νέα ταινία του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    The Dig trailer: Ο Ralph Fiennes κάνει τη μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη στο κτήμα της Carey Mulligan, στη νέα ταινία του Netflix!


    Sutton Hoo είναι το όνομα μιας τοποθεσίας στο Suffolk της Αγγλίας όπου το 1939 ανασκάφηκαν δύο μεσαιωνικά νεκροταφεία, με τα ευρήματα να δίνουν εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία για το βασίλειο των Αγγλο-Σαξόνων του 6ου και 7ου αιώνα και όχι μόνο, με τους αρχαιολόγους να το χαρακτηρίζουν μία από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις της βρετανικής ιστορίας.

    Η ιστορία εκείνης της ανασκαφής αναβιώνει στη βιογραφική δραματική ταινία του Netflix, The Dig, με το σενάριο της Moira Buffini (Byzantium) να μας συστήνει την Edith Pretty, ιδιοκτήτρια του κτήματος μέσα στο οποίο υπήρχαν οι χωμάτινοι όγκοι κάτω από τους οποίους έγιναν τα ευρήματα, η οποία λίγο πριν το ξέσπασμα του β' Παγκοσμίου Πολέμου, προσέλαβε τον ερασιτέχνη αρχαιολόγο Basil Brown για να τα ερευνήσει, με τα όσα ανακαλύπτει να αντηχούν το παρελθόν της Βρετανίας ενόψει ενός αβέβαιου μέλλοντος.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο ιστορικό μυθιστόρημα του John Preston, με τον Simon Stone (The Daughter) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη. Πρωταγωνιστούν οι Ralph Fiennes (The White Crow), Carey Mulligan (Wildlife), Lily James (Rebecca), Johnny Flynn (Stardust) και Ben Chaplin (The Children Act).

    Το The Dig θα ανέβει στο Netflix στις 29 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dig trailer: Ο Ralph Fiennes κάνει τη μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη στο κτήμα της Carey Mulligan, στη νέα ταινία του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top