F Ο Samuel L. Jackson ξαναβρίσκει τη μνήμη του και αναζητά το δολοφόνο του ανιψιού του, στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ - FilmBoy Ο Samuel L. Jackson ξαναβρίσκει τη μνήμη του και αναζητά το δολοφόνο του ανιψιού του, στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Samuel L. Jackson ξαναβρίσκει τη μνήμη του και αναζητά το δολοφόνο του ανιψιού του, στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+


    Με εξαίρεση τα πολύ πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Samuel L. Jackson δεν χρειάστηκε ποτέ να αφήσει τη μεγάλη για την μικρή οθόνη, όμως η βιομηχανία έχει πια αλλάξει και προσεχώς θα τον δούμε όχι μόνο στο Secret Invasion αλλά και σε κάτι τελείως διαφορετικό, το The Last Days of Ptolemy Grey.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Walter Mosley και έχει ως κεντρικό ήρωα έναν ηλικιωμένο άνδρα που, ξεχασμένος από φίλους και συγγενείς, μέρα με τη μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μοναχική άνοια. Ένα συμβάν όμως του δίνει την ευκαιρία να ανακτήσει, έστω και για λίγο τις μνήμες του, και ο Ptolemy αποφασίζει να αξιοποιήσει αυτό το λίγο χρόνο διαύγειας για να λύσει το φόνο του ανιψιού του.

    Τα ηνία της μίνι-σειράς έξι επεισοδίων θα κρατάει ο ίδιος ο Mosley, με τον Jackson να μην έχει μόνο το πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και εκείνον του παραγωγού.

    To The Last Days of Ptolemy Grey θα προβληθεί μέσα από τη πλατφόρμα του Apple TV+.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Samuel L. Jackson ξαναβρίσκει τη μνήμη του και αναζητά το δολοφόνο του ανιψιού του, στη νέα μίνι-σειρά του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top