F The Pink Cloud trailer: Τί covid-19, τί ροζ συννεφάκι; Στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε! - FilmBoy The Pink Cloud trailer: Τί covid-19, τί ροζ συννεφάκι; Στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε! - FilmBoy
  • Latest News

    The Pink Cloud trailer: Τί covid-19, τί ροζ συννεφάκι; Στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε!


    Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του προσεχούς φεστιβάλ του Sundance, και ανάμεσα στις επίσημες επιλογές του διεθνούς προγράμματος βρίσκεται και μα ιδιαίτερα επίκαιρη ταινία που μοιάζει να αξίζει τη προσοχή μας, το A Nuvem Rosa ή The Pink Cloud.

    Μια νεαρή γυναίκα κάνει βόλτα με το σκύλο της και βλέπει ένα περίεργο ροζ σύννεφο να πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέφτει νεκρή. Οι σειρήνες ηχούν και καλούν όλο τον πληθυσμό να κλειστεί άμεσα στα σπίτια του, σφραγίζοντας πόρτες και παράθυρά. Ο καιρός περνάει και το ροζ σύννεφο δε λέει να φύγει, με την ιστορία να παρουσιάζει την επίδραση της καραντίνας στον κόσμο με επίκεντρο τη Giovana και τον Yago, ένα ζευγαρι που γνωρίστηκε μόλις το προηγούμενο βράδυ!

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτις είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Βραζιλιάνα Iuli Gerbase, η οποία ξεκαθαρίζει πως η ιστορία γράφτηκε το 2017 και γυρίστηκε το 2019, πριν δηλαδή την έξαρση της πανδημίας.

    Δείτε το πολύ ενδιαφέρον trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Pink Cloud trailer: Τί covid-19, τί ροζ συννεφάκι; Στο ίδιο αποτέλεσμα καταλήγουμε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top