F Redemption Day trailer: Ο Gary Dourdan πάει μέχρι το Μαρόκο για να σώσει την Serinda Swan! - FilmBoy Redemption Day trailer: Ο Gary Dourdan πάει μέχρι το Μαρόκο για να σώσει την Serinda Swan! - FilmBoy
  • Latest News

    Redemption Day trailer: Ο Gary Dourdan πάει μέχρι το Μαρόκο για να σώσει την Serinda Swan!


    Μετά από μια... κάποια πορεία ως παραγωγός και βοηθός σκηνοθέτη, ο Μαροκινός Hicham Hajji κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τη στρατιωτική δραματική περιπέτεια Redemption Day.

    Ο παρασημοφορημένος πεζοναύτης Brad Paxton μόλις επέστρεψε σπίτι του από την τελευταία αποστολή, η οποία του άφησε σοβαρά ψυχολογικά τραύματα. Πριν καν προλάβει να τα αντιμετωπίσει, η αρχαιολόγος σύζυγός του απάγεται από Αλγερινούς τρομοκράτες κατά τη διάρκεια μιας εκσκαφής στα σύνορα με το Μαρόκο. Φυσικά ο Brad δεν πρόκειται να την αφήσει αβοήθητη και με τη βοήθεια παλιών συντρόφων, πάνε για να τη σώσουν.

    Πρωταγωνιστούν οι Gary Dourdan (CSI), Serinda Swan (Inhumans), Andy Garcia (Mamma Mia), Ernie Hudson (Ghostbusters), Martin Donovan (Tenet), Robert Knepper (Transporter 3) και ο Samy Naceri (Taxi).

    To Redemption Day θα βγει σε digital στις 12 Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Redemption Day trailer: Ο Gary Dourdan πάει μέχρι το Μαρόκο για να σώσει την Serinda Swan! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top