F Godmothered trailer: Η Jillian Bell είναι η καλή αλλά γκαφατζού νεράιδα της Isla Fisher, στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy Godmothered trailer: Η Jillian Bell είναι η καλή αλλά γκαφατζού νεράιδα της Isla Fisher, στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Godmothered trailer: Η Jillian Bell είναι η καλή αλλά γκαφατζού νεράιδα της Isla Fisher, στη νέα ταινία του Disney+


    Η φιλμοθήκη του Disney+ είναι τόσο γεμάτη που οι νέες original ταινίες δεν βρίσκονται στη πρώτη προτεραιότητα των υπευθύνων. Ωστόσο Χριστούγεννα έρχονται, δε γινόταν να μην έχουν μία ταινία που βρίσκεται έστω και λίγο στο πνεύμα των εορτών, και αυτή φέτος είναι το Godmothered.

    Ελάχιστοι πια πιστεύουν στις καλές νεράιδες με το "επάγγελμα" να κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Η νεαρή Eleanor από το κόσμο της Motherland δεν μπορεί να το δεχτεί και για να αποδείξει πως οι καλές νεράιδες είναι ακόμα χρήσιμες, περνάει στον κόσμο μας για να βοηθήσει την Mackenzie, μια γυναίκα που έχασε τον σύζυγό της πριν χρόνια και έχει πάψει να πιστεύει στο "ζήσαν αυτοί καλά..."

    Το πρωτότυπο σενάριο είναι των Kari Granlund (Lady and the Tramp) και Melissa Stack (The Other Woman) με την Sharon Maguire (Bridget Jones's Baby) να το σκηνοθετεί.

    Πρωταγωνιστούν οι Jillian Bell (Rough Night) και Isla Fisher (The Beach Bum).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Godmothered trailer: Η Jillian Bell είναι η καλή αλλά γκαφατζού νεράιδα της Isla Fisher, στη νέα ταινία του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top