F Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του πολεμικού φωτογράφου Don McCullin - FilmBoy Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του πολεμικού φωτογράφου Don McCullin - FilmBoy
  • Latest News

    Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του πολεμικού φωτογράφου Don McCullin


    Μπορεί μπροστά από τη κάμερα τα τελευταία χρόνια να περιορίζεται σε πιο family friendly ρόλους, όμως πίσω από αυτή, η Angelina Jolie κάνει πολύ πιο προσεκτικές επιλογές.

    Τρία χρόνια μετά το First They Killed My Father, η 45χρονη καλλιτέχνις είναι έτοιμη να επιστρέψει αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία του Unreasonable Behaviour, μιας βιογραφικής ταινίας για τον θρυλικό Βρετανό πολεμική φωτογράφο Don McCullin.

    Η ταινία θα είναι βασισμένη στο ομότιτλο αυτοβιογραφικό του βιβλίο, με τον Gregory Burke (7 Days in Entebbe) να γράφει το σενάριο.

    Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, η Jolie μοιάζει να ήταν προσωπική επιλογή του McCullin, ο οποίος ανέφερε πως εντυπωσιάστηκε τόσο από την δυναμική και ακριβή αναπαράσταση των γεγονότων στην Καμπότζη (σ.σ. στη προηγούμενή της ταινία) που νοιώθει ασφαλής που παρέδωσε την ιστορία της ζωής του στα χέρια της.

    Τη παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει η Hardy, Son & Baker των Tom Hardy και Dean Baker.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει τη βιογραφία του πολεμικού φωτογράφου Don McCullin Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top