F Η Gal Gadot ετοιμάζεται να φορέσει τα... κατασκοπικά της στη νέα ταινία Heart of Stone - FilmBoy Η Gal Gadot ετοιμάζεται να φορέσει τα... κατασκοπικά της στη νέα ταινία Heart of Stone - FilmBoy
  • Latest News

    Η Gal Gadot ετοιμάζεται να φορέσει τα... κατασκοπικά της στη νέα ταινία Heart of Stone


    Μπορεί εν μία νυκτί το όνομά της να έγινε συνώνυμο της Wonder Woman, όμως η Gal Gadot δεν θέλει να περιοριστεί εκεί, κλείνοντας συνεχώς συμφωνίες για συμμετοχές σε ταινίες μεγάλου βεληνεκούς όπως το προσεχές Death on the Nile και το πολυσηζητημένο Cleopatra.

    Με την ώρα που θα χρειαστεί να ξαναφορέσει τη στολή της αμαζόνας πριγκίπισσας να αργεί ακόμα, η Ισραηλινή ηθοποιός μόλις έκλεισε θέση σε ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον project, ένα κατασκοπικό θρίλερ στο ύφος των James Bond με τίτλο Heart of Stone.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Greg Rucka (The Old Guard) & Allison Schroeder (Hidden Figures), χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Tom Harper (The Aeronauts).

    Τη παραγωγή έχει αναλάβει η Skydance Media, τακτική συνεργάτις της Paramount αλλά και του Netflix, με τη πιθανότητα η ταινία να καταλήξει απευθείας στην streaming πλατφόρμα να βρίσκεται ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Gal Gadot ετοιμάζεται να φορέσει τα... κατασκοπικά της στη νέα ταινία Heart of Stone Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top