F Η Daisy Ridley θα διασχίσει την Μάγχη κολυμπώντας, στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy Η Daisy Ridley θα διασχίσει την Μάγχη κολυμπώντας, στη νέα ταινία του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Η Daisy Ridley θα διασχίσει την Μάγχη κολυμπώντας, στη νέα ταινία του Disney+


    Το 1875 ο Matthew Webb άφησε το όνομά του στην ιστορία ως ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος που κατάφερε να διασχίσει την Μάγχη κολυμπώντας. Για τον επόμενο μισό αιώνα, σε αυτή τη λίστα προστέθηκαν μόνο ονόματα ανδρών, μέχρι τις 6 Αυγούστου 1926 όταν η Αμερικανίδα Gertrude Ederle έσπασε το ρόδι.

    Παρότι πάνω από 2 εκατομμύρια κόσμος περίμενε την Ederle στην επιστροφή της στην Νέα Υόρκη, το όνομά της πρακτικά ξεχάστηκε, και η Disney θα αναλάβει να μας υπενθυμίσει την εμπνευστική ιστορία της.

    Η δραματική περιπέτεια που πήρε το πράσινο φως μετά από σχεδόν 5 χρόνια που βρίσκεται στα σκαριά, τιτλοφορείται Queen of the Waves με τον Jeff Nathanson (The Lion King) να γράφει το σενάριο και τον Joachim Rønning (Maleficent: Mistress of Evil) να σκηνοθετεί. Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτός θα πάει στην Daisy Ridley (The Rise of Skywalker).

    Το Queen of the Waves αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στα μέσα του 2021, με τη ταινία να βγαίνει απευθείας στο Disney+.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Daisy Ridley θα διασχίσει την Μάγχη κολυμπώντας, στη νέα ταινία του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top